Principeakkoord bereikt over nieuw EU-migratiepact

Asielzoekers op Lampedusa. Photonews

Uncategorized

Eid Al-Adha-gebed op straat in Leuven | PAL Tweets

PAL

Twitter is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op Twitter verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


28/06/2023 – 12:00

Vandaag begint het traditionele Offerfeest van de moslims, Eid Al-Adha. In Brussel wordt Paleis 12 omgebouwd tot gebedshal voor één dag, in Leuven werd de Rijschoolstraat afgezet en gingen de luidsprekers in alle vroegte aan. “Confronterend”, volgens Darya Safai (N-VA).


Vorige PAL Tweet:

https://palnws.be/2023/06/kamercommissie-met-regeringsvoorstellen-afgeschaft-parfum-de-crise-pal-tweets/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




17 gedachten over “Eid Al-Adha-gebed op straat in Leuven | PAL Tweets”

  1. Ik herken direct de soera die ze aan het bidden waren, koran 2/24 “Als je het kunt doen of je kunt het nimmer doen, hoed u dan voor het vuur dat voor de ongelovigen is bestemd en als brandstof gebruiken we mensen en stenen”. Herdenk 9/11 in NY, 4000 doden door de barbaarse islam en de burgemeester van Leuven keurt dit goed want hij antwoord niet op mijn schrijven. En de sekten krijgen 1 miljard € per jaar van ons geld. Barbaren zijn het die islaMIETJES, ze liepen vandaag allemaal in vrouwenkleding, dat ze dan een boerka op zetten ook.

  2. Graag, alles vermelden hé : schapen neuken, clitorissen afknippen, homo’s van daken stampen, alle Joden willen vermoorden, afzweperij, stenigen, vrouwen aframmelen … In de moskee liggen ze 5 keer per dag met hun smoel op de grond en met hun kont in de lucht en aanroepen ze een god die hun smeekbeden, al eeuwen, beantwoordt met de kreet: “Neem allemaal een wapen en maak iedereen af die niet van ons geloof is !”.

  3. We kunnen dat fenomeen heel vredelievend oplossen:
    Laat een zeug met haar biggen even los in paleis 12 en er komt zich geen enkel moslim melden in de tijdelijke gebedsruimte.

  4. Kalifaat Leuven heeft wel een Marokkaanse moslim/socialist als burgemeester & kalief. Karl Marx is passé, nu lezen de Leuvense socialisten de koran. Het vroegere volkshuis draagt de naam van moskee. Exit scheiding van kerk en staat. Bedevaarten naar Mekka met reisbureau rode Louis scoort toppen.

  5. Eigenaardig hoe die rode zeloten zo onderdaning zijn voor de ene religie en zo militant voor de andere!Zou dat iets met stemmen te maken hebben? Wellicht niet er wellicht een “draagvlak ” voor zijn zoals ze dat tegenwoordig zo graag benoemen

  6. Tobback heeft er alles aan gedaan om Mohammed verkozen te krijgen. Blijkbaar kwamen er voorheen amper allochtonen stemmen (getuigenis van een Leuvenaar) de laatste gemeenteraadsverkiezingen liep het in de stemlokalen vol met moslims en hun gesluierde vrouwen. Mohammed en zijn profeet veroverden op die manier het stadhuis in het Belgische stadje. Ondertussen zijn er luxe sociale woningen met terras neergepoot in een trendy omgeving aan de vaart vooral bewoond door allochtonen. Zou Conner zich daar nog in België voelen ?

  7. Waarom luisteren Vlaamse beleidspolitici naar gekleurde kiezers en niet naar blanke kiezers? Waarom stemmen blanke kiezers voor politieke partijen die geen rekening houden met blanke stemmen?

Plaats een reactie

Delen