Els Ampe doet oproep aan partijtop Open Vld: "Als je liberaal bent, doe dan liberaal" | PAL Tweets

Els Ampe. Belga

Uncategorized

Els Ampe doet oproep aan partijtop Open Vld: “Als je liberaal bent, doe dan liberaal” | PAL Tweets

PAL

Twitter is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op Twitter verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


13/06/2023 – 08:00

Els Ampe doet oproep aan partijtop Open Vld: “Als je liberaal bent, doe dan liberaal”

In de laatste Grote Peiling van ‘Het Laatste Nieuws’, ‘VTM Nieuws’, ‘Le Soir’ en RTL zette Open Vld met 8,3 procent haar slechtste peilingsresultaat ooit neer. Naar aanleiding daarvan richtte Vlaams Parlementslid Els Ampe (Open Vld) zich in ‘De Afspraak’ tot de top van haar partij: “Als je liberaal bent, doe dan liberaal.”


Vorige PAL Tweet

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




6 gedachten over “Els Ampe doet oproep aan partijtop Open Vld: “Als je liberaal bent, doe dan liberaal” | PAL Tweets”

  1. Els moet toch verschrikkelijk naïef zijn om dat van de partijtop te verwachten; enkel de carriere is nog belangrijk. Hoe kunt ge anders een premier hebben van een partij die maar 10% van de bevolking vertegenwoordigd.

  2. En het is dat niet alleen. De premier die een hoerenloper is, zijn vader die het normaal vindt dat hij geld mag graaien, het binnenhalen van een sjoemelpoedel met nul intrinsieke waarde, behalve als het om profiteren en frauderen gaat, een Vlamingenhatende Brusselaar… de mensen zijn de glibber-alen zo beu als koude pap.

  3. In Afspraak werd Els Ampe wanneer ze probeerde een vraag te beantwoorden constant onderbroken tijdens haar betoog door Phara de Aguirre en Ivan de Vadder. Wat zijn die twee VRT’ers toch onbeschofterikken. Phara en Ivan hebben alleen oor om zich te horen praten. Zij irriteren de kijker met ongepaste tussenkomsten en maken het debat irrelevant.

  4. Als liberale partij moet je zeker niet in zee gaan met socialisten en nog minder met Groen. Maar ja, als je machtsgeil bent en je absoluut in elke regering wil zitten, krijg je problemen. Ze hebben niks kunnen verwezenlijken en stevenen af naar de afgrond. De CD&V is er trouwens niet beter aan toe en Groen betekende al niks in Vlaanderen. Alleen VB en NVA hebben nog enige betekenis in Vlaanderen.

Plaats een reactie

Delen