Racismerel in Vlaams Parlement: Nederlands Eerste Kamerlid gebruikt woord 'neger', maar dat valt niet in goede aarde bij Groen en cd&v

Martin Bosma. Photo News

Uncategorized

Martin Bosma (PVV) neemt afscheid van de wereld | PAL Tweets

PAL

Twitter is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op Twitter verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


22/06/2023 – 14:00

Martin Bosma (PVV) neemt in een tussenkomst in de Nederlandse Tweede Kamer “afscheid”. Dat doet hij naar aanleiding van klimaatactiviste Greta Thunberg, die vijf jaar geleden in een tweet had voorspeld dat de mensheid zou vergaan als we binnen de vijf jaar niet zouden stoppen met het gebruik van fossiele brandstoffen. Die tweet werd de afgelopen dagen regelmatig opnieuw gedeeld. Voor alle duidelijkheid: Thunberg schreef toen niet dat de mensheid binnen de vijf jaar zou vergaan, maar dat de mensheid (ooit) zou vergaan als we binnen de vijf jaar niet zouden stoppen met fossiele brandstof. Thunberg kan dus nog gelijk krijgen.


Vorige PAL Tweets

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




1 gedachte over “Martin Bosma (PVV) neemt afscheid van de wereld | PAL Tweets”

Plaats een reactie

Delen