Uw mening: minister Gatz moet ontslag nemen na gebruik van anti-Vlaamse slogans

Sven Gatz. Photo News

Uncategorized

Uw mening: minister Gatz moet ontslag nemen na gebruik van anti-Vlaamse slogans

PAL

Een grote meerderheid van de PAL NWS-lezers (83 procent) vindt dat Brussels minister Sven Gatz (Open Vld) ontslag moet nemen, omdat hij eerder deze week anti-Vlaamse slogans heeft gebruikt. Hij noemde de aanwezigen op de ‘Doe ze Luisteren’-protestmeeting van Vlaams Belang “gespuis” en maande hen aan om naar hun dorp terug te keren.

Op het Albertinaplein in Brussel vond afgelopen maandag de ‘Doe ze Luisteren’-protestmeeting van Vlaams Belang plaats, maar dat was duidelijk niet naar de zin van Brussels minister Sven Gatz (Open Vld). “Beste Gespuis”, richtte hij zich op Twitter tot de aanhangers van de Vlaams-nationalistische partij. “Ge zijt hier niet welgekoomen. Brussel is alles wat gij niet zijt. Deze stad is vrij, open ende van De Wereld. Gaat elders vendelzwaaien ende stampei maecken. Ge hebt hier niets verlooren. Keer.Naar.Uw.Dorp.”

De lezers van PAL NWS konden een antwoord geven op de vraag of minister Gatz zich moet excuseren voor het gebruik van die anti-Vlaamse slogans. Van de 167 lezers die de ‘vraag van de week’ hebben beantwoord, vinden er 25 (15 procent) dat Gatz zich moet excuseren. Voor 139 van hen (83 procent) gaan excuses niet ver genoeg: zij vinden dat de minister ontslag moet nemen. Slechts 3 lezers vinden dat de minister niets verkeerds heeft gezegd.

Lees hieronder de vorige vraag van de week:
https://palnws.be/2023/05/vraag-van-de-week-moet-minister-gatz-zich-excuseren-voor-gebruik-van-anti-vlaamse-slogans/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




3 gedachten over “Uw mening: minister Gatz moet ontslag nemen na gebruik van anti-Vlaamse slogans”

  1. als hij ontslag neemt verliest hij zijn wedde en zijn uittredingsvergoeding,als hij niet meer verkozen geraakt zou dat de gepaste straf zijn voor dit gespuis.De vld zal moeten roeien om de kiesdrempel te behalen,nu 9% met 3 % dalingsmarge is 6%,nog efkens.Kareltje zal zijn veeg lijf laten oppeuzelen door de mestkevers en die vreten alles zeer goed af en proper,geen haartje blijft er over.

  2. Niet alleen Gatz zou moeten ontslag nemen , heel die Vivaldi bende , als men te lang proeft van geld en macht , dan voelt men zich op een gegeven moment onaantastbaar , dit in combinatie met onschendbaarheid , dan past men dag dagelijks machtsmisbruik toe – en wordt men zwaar Arogant

Plaats een reactie

Delen