Vader stopt relschoppende zoon in koffer van auto | PAL Tweets

Zuhal Demir. Belga

Uncategorized

Vader stopt relschoppende zoon in koffer van auto | PAL Tweets

PAL

Twitter is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op Twitter verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


30/06/2023 – 17:30

Vader stopt relschoppende zoon in koffer van auto

In Frankrijk zijn er sinds dinsdag rellen na de dood van de 17-jarige Nahel. Hij stierf door een politiekogel nadat hij weigerde te stoppen bij een verkeerscontrole. Op onderstaande video is te zien hoe een vader zijn relschoppende zoon van straat plukt en in de koffer stopt, op weg naar huis. “Waren er maar meer ouders zoals hij”, klinkt de commentaar op Twitter.


Vorige PAL Tweet:

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




4 gedachten over “Vader stopt relschoppende zoon in koffer van auto | PAL Tweets”

  1. Idd, zo hoort het!!!
    Al die relschoppers vergeten dat de agent werd bedreigd en dus voor zijn eigen leven koos, terecht!!
    Nahel had al eerder moeten stoppen en niet tegenspreken, eigen schuld…sorry maar zo is het…
    Had het anders gekund, natuurlijk, maar de hoofdverantwoordelijke is Nahel zelf…

  2. Bepaalde bevolkingsgroepen nemen al te graag het recht in eigen handen, ook al rijden hun minderjarigen met een Mercedes (gestolen ?) rond, zonder rijbewijs en dus ook zonder verzekering. Stoppen voor een politiecontrole is voor hen een brug te ver.
    Er zijn nog heel wat zaken te onderzoeken : waren de twee inzittenden gewapend ? was de jongen gewapend ? had hij de intentie de agenten omver te rijden ? Wat we wel weten is dat hij gekend was bij de politie voor het negeren van stoplichten. Blijkbaar is daar niet veel gevolg aan gegeven
    Het rare daarbij is dat Macron (uit angst voor de criminelen uit de banlieues) de politieagent meteen veroordeelt, en zich dus aansluit bij de relschoppers. Nochtans is alleen een rechter bevoegd en moet het onderzoek nog gevoerd worden.
    Ik vraag me bij zulke gebeurtenissen altijd af wat er zou gebeuren als het een blanke was geweest. Niks dus !

  3. Poolse eerste minister levert kritiek op rellen in Frankrijk. Hij herinnert eraan dat luidens de Poolse visie het Europees project moet steunen op veilige grenzen- veiligheid en openbare orde- basiswaarden die primeren en waaraan niet te tornen valt. Opmerkingen geformuleerd naar aanleiding van beelden over plunderingen en confrontaties in Frankrijk tussen oproerkraaiers en de politie. Algemeen wordt de kritiek op de passiviteit en het laxisme van de neoliberale Franse president Macron steeds luider. Ondertussen brandt Brussel ook, maar luidens de liberale Vivaldi premier, Alexander De Croo, is alles onder controle…in Brakel.

  4. Toen die onschuldige Franse leerkracht onthoofd werd geen reactie van de blanken.
    Nu is een crimineel (allochtoon en gekend bij de politie) doodgeschoten na diverse aanmaningen om te stoppen en dergelijke, heel Frankrijk en Brussel staan in rep en roer van dit allochtone gespuis…
    Wie is nu de rustigere mens??
    Islam = communistisch agressief gespuis!!!

Plaats een reactie

Delen