Vande Reyde (Open Vld): "PVDA is minstens even erg als Vlaams Belang" | PAL Tweets

Maurits Vande Reyde. Photo News

Uncategorized

Vande Reyde (Open Vld): “PVDA is minstens even erg als Vlaams Belang” | PAL Tweets

PAL

Twitter is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op Twitter verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


22/06/2023 – 10:10

Vande Reyde (Open Vld): “PVDA is minstens even erg als Vlaams Belang”

Volgens Vlaams Parlementslid Maurits Vande Reyde (Open Vld) is PVDA “even erg als” – en “dikwijls nog erger dan” – Vlaams Belang. Dat heeft hij geantwoord op de vraag van een Instagram-volger die wilde weten waarom beide partijen niet op dezelfde manier worden behandeld. Op Twitter kreeg Vande Reyde vervolgens heel wat kritiek vanuit linkse hoek voor die uitspraak. “Verbazend dat er nog mensen verbaasd zijn om te horen dat PVDA even ranzig extremistisch is als Vlaams Belang”, reageert hij. “Zeker nadat hun parlementsleden niet eens hebben kunnen kiezen tussen Rusland of Oekraïne.” Met die laatste zin verwijst hij naar een mediaoptreden van PVDA-Kamerfractieleider Sofie Merckx, die niet kon of wilde kiezen tussen Russisch president Vladimir Poetin en zijn Oekraïense ambtgenoot Volodymyr Zelensky.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




13 gedachten over “Vande Reyde (Open Vld): “PVDA is minstens even erg als Vlaams Belang” | PAL Tweets”

  1. Kleine update voor Vande Reyde Maurits (OVLD). Bij OVLD is de terreurstaat Iran de nieuwe norm. Overigens is Iran wapenleverancier van Poetin. Ontvangen ze in het dorp van Maurits geen kabeltelevisie. Zijn er geen kranten te verkrijgen?

  2. Gelukkig heeft de dievenbende van OVLD geen gelijken, ze staan buiten de lijst van het fatsoen!
    Wat er uit de mond komt van dit clubje mag verticaal geklasseerd worden. Weg met die schaamteloze bende bedriegers.

  3. Landen die het marxisme-leninisme hebben willen toepassen, moesten een muur rond hun grondgebied bouwen om te beletten dat de bevolking wegliep.
    Het is onbegrijpelijk dat er nog mensen zijn die daarvoor stemmen.

  4. Quid het VB en PVDA? Beide partijen collaboreren niet met de islamitische terreurstaat Iran. Beide partijen nodigen ook geen notoire (Iraanse) terroristen uit als eregasten in Brussel. Dat doet premier Alexander De Croo (OVLD) door de rode loper uit te laten rollen dus wel.
    Vandereyde zou dus best de bagatellisering van het Iraans terrorisme aanpakken binnen de OVLD en per uirbreiding bij de brothers in crime de MR. Notoire terroristen een officieel platform aanbieden in Brussel staat gelijk met de apologie van de terreur en collaboratie met het Iraanse islamofascistisch regime. Wat zal de volgende stunt zijn van premier Alexander De Croo (OVLD)? Een uitwisseling met de terroristen (Abdeslam Salah en co) van de aanslagen op de Brusselse metro en deze op de luchthaven van Zaventem? Conclusie: premier De Croo en zijn liberale kliek, OVLD en MR, vormen een bedreiging voor onze nationale veiligheid en per uitbreiding van de NAVO en de EU. Zij moeten gezien worden als een politiek propagandakanaal van het Iraans regime in België. Het ontslag van premier Alexander De Croo is het minimum minimorum om het internationaal vertrouwen in België te herstellen.

  5. Mauriske,ik zou ander werk zoeken en er nu al aan beginnen want na de verkiezingen zal er geen plaats meer zijn in het VP,VB en NVA zullen de plaatsen ingenomen hebben.

  6. Wat hebben de Belgische compromissen opgeleverd voor de Vlaamsgezinden en per uitbrieding voor de modale burger? Alleen de politiek heeft er heel veel geld aan verdiend, niet in het minst door de vermenigvuldiging van het legioen politici en dito instellingen. Op de kap van de werknemers, kleine zelfstandigen, gepensioneerden etc.

Plaats een reactie

Delen