Cieltje Van Achter (N-VA) en Sven Gatz (Open Vld) (Photonews)

Cieltje Van Achter (N-VA) en Sven Gatz (Open Vld) (Photonews)

Binnenland politiek

“Courage minister Gatz, uw collega’s hebben nog niet door dat u 586 miljoen euro wil besparen” | PAL Tweets

PAL

Twitter is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op Twitter verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


19/07/2023 – 20:00

De Brusselse regering heeft beslist dat werknemers in de non-profitsector voortaan een gratis MIVB-abonnement krijgen. “Courage minister Gatz, uw collega’s hebben nog niet door dat u wil dat de Brusselse regering volgend jaar 586 miljoen euro bespaart”, reageert Brussels fractieleider Cieltje Van Achter. “Nochtans zijn de signalen over de zorgwekkende toestand van de Brusselse begroting niet te negeren.”


Vorige PAL Tweet:

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




4 gedachten over ““Courage minister Gatz, uw collega’s hebben nog niet door dat u 586 miljoen euro wil besparen” | PAL Tweets”

  1. Inderdaad! In Leuven krijgt een cafébaas een
    effectieve celstraf en geldboete. Maar dit stuk onbenul blijft gewoon aan n’a belediging van een ganse groep en wordt daar nog voor betaald ook.

  2. Laat die kerel maar zijn haat spuien in de media. Zijn optreden heeft de OVLD minstens 1,5 % gekost van de stemmen. Doe zo verder man, in elk circus lopen er clowns rond om het publiek te amuseren!

  3. nu komt kouwe kiwi er opnieuw bij.Wat een afgang voor de vld,iedere keer dat we die kop zien is er pak minder vld kiezers bij gekomen,afgezien van de bruin mannen die nu vertegenwoordigd zullen zijn door een andere krullekop,op naar 2024

Plaats een reactie

Delen