De Wever: "Vlaanderen dreigt investering van de eeuw mis te lopen" | PAL Tweets

Bart De Wever. Photo News

Uncategorized

De Wever: “Vlaanderen dreigt investering van de eeuw mis te lopen” | PAL Tweets

PAL

Twitter is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op Twitter verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


20/07/2023 – 14:00

De Raad voor Vergunningsbetwistingen heeft donderdag de omgevingsvergunning voor de nieuwe ethaankraker ‘Project One’ van de Britse chemiereus Ineos in de haven van Antwerpen vernietigd. De Raad oordeelde dat de Vlaamse regering “niet zorgvuldig heeft beslist waarom de bijkomende stikstofdepositie niet schadelijk is voor de natuur in de Brabantse Wal”. “Vlaanderen dreigt de investering van de eeuw mis te lopen, onze economie wordt in het hart getroffen”, reageert N-VA-voorzitter en Antwerps burgemeester Bart De Wever. “De vergunningstop is er bij ontstentenis van een stikstofdecreet. Het is tijd om het tij te keren. Nu.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




9 gedachten over “De Wever: “Vlaanderen dreigt investering van de eeuw mis te lopen” | PAL Tweets”

  1. Mijnheer De Wever, als we uw woorden geloven bent u bekommerd om Vlaanderen, maar als we naar uw daden kijken bent u nog veel meer bekommerd om België dat het niet kan laten de Vlamingen te bestelen (ja, dat is het juiste woord) en als smeergeld naar de linkse partijen in Wallonië door te sturen om het daar in niet te dempen putten te gooien. Het is zelfs nog meer echt geld dan indertijd het Monopoly-geld waarmee een show bent gaan opvoeren, herinnert u zich dat nog? Waarom anders bent u nu al alles in het werk aan het stellen om na de verkiezingen van 09/06/2024 een federale regering te vormen met de PS? Zoiets plannen noemen ze zowat overal verraad en nestbevuiling.

  2. Ik ben met u eens John. Bart De Wever heeft van N-VA, dank zij Belgische partijsubsidies, een KMO kunnen maken. Bart is vandaag een Belgische partijvoorzitter-businessmen. Vlaanderen is voor hem als wingewest niet meer belangrijk genoeg. Het N-VA stappenplan beoogt in 2024 de Wetstraat en de volgende wordt de EU. Is het geen teken aan de wand dat de communautaire eisen van N-VA sinds 2014 afgevoerd zijn. Zelfs zijn pseudo confederalisme is niet meer dan een herverkaveling van economische hefbomen ten voordele van VOKA, de bankwereld en havenbaronnen. Waarbij het instituut België onverminderd de politieke koepel blijft. De vraag die terzake aan bod komt luidt als volgt: Hoeveel gaan de Vlamingen moeten betalen aan Wallonië en de Franse Gemeenschap om BDW in de Wetstraat te loodsen?

  3. De Wever: “In opdracht van de Fluppe, saboteer ik de vorming van een Vlaams front. Er moet toch worden onderhandeld met de PS, die, absoluut niet wil samen werken met mij ?! ” Het VB is de énige partij die écht in zee wil gaan met de NVA. De Wever heeft het verkloot. Ik hoop dat bij vóór 2024 wordt vervangen door een pro Vlaamse voorzitter. Misschien maakt Vlaanderen dan nog een kans. Eventueel NVA + VB, zonder Bard De Wever, een gerichte oppositie voeren, tot België op zijn gat zit. Ik hoop dat De Wever, in Antwerpen, een stevige stamp onder zijn Belgicistische kloten krijgt en er nooit meer burgemeester kan worden. Resultaat van een coalitie te vormen met de , door hem zelf verketterde socialisten. Liever dan samen te werken met het VB.

  4. de as NVA-VB moet inderdaad gevormd worden.Het stikstof decreet is een opwarmertje want het VB loopt ook achter enkele boeren die toch de EU-stikstofregels zullen moeten aanvaarden of wel sluiten.Den franz wil mu MP worden in Nederland,eerst afwachten of hij niet het lot van Pim Fortuyn volgt,voor mij niet gelaten.IN 2024/01 wordt belgistan de vz van EU-raad,wat zal er dan beslist worden ten nadele van Vlaanderen?Zondag zal Spanje ons de weg tonen,ofwel migratie ofwel migratie stop en dan pas kan er met de EU-craten onderhandeld worden over een confederaal Vlaanderen.Hoe dan ook in 2024 zal er met de pvda-ptb-écolo-ps moeten onderhandeld worden,is het nu NVA of VB,en met het VB wil er niemand spreken.Vandaag zien we hoe erg de Vlamingen geknocht zijn aan hun flup,alle oudjes,migranten,leefloners,werklozen,walen en brusselaars,,hoe los je het fluppen-probleem op.

  5. Met N-VA wil Vivaldi praten maar niet over communautaire eisen. De enige breuklijn tussen links Wallonië en N-VA betreft economie, belastingen en tewerkstelling. Conclusie: Het VB handhaaft haar Vlaamse eisen gekoppeld aan het stoppen van het opengrenzenbeleid. Ook op dit thema botsen de nationalisten (VB) en de kosmopolieten (N-VA en Vivaldi).

  6. Die klimaatwaanzin is de grootste oplichterij sinds mensenheugenis.
    Onlangs maakte een nobelprijs winnaar er ons nog eens attent op maar goede verstaanders zijn nog in de minderheid. Dit bewijst nog maar eens dat massale manipulatie werkt. Al ben ik eerder hoopvol want meer en meer mensen beginnen die onzin door te krijgen. Wat Bart betreft, hij is de ontgoocheling van de eeuw (al is deze nog jong). Het blijft mij een raadsel hoe een Vlaams nationalist volop de belgicistische kaart trekt. Hallucinant.

Plaats een reactie

Delen