Uw Mening: Overheid moet zich verzetten tegen uitspraak hof van beroep over klimaatdoelstellingen

Zuhal Demir. Photonews

Uncategorized

Franse patriotten trekken straat op om winkels te beschermen tegen relschoppers | PAL Tweets

PAL

Twitter is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op Twitter verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


03/07/2023 – 10:00

Franse patriotten trekken straat op om winkels te beschermen tegen relschoppers

Verschillende Franse voetbalsupportersverenigingen en patriottistische groepen zijn de afgelopen dagen de straat op getrokken om de confrontatie aan te gaan met demonstranten en relschoppers die naar aanleiding van de dood van de 17-jarige Nahel al dagenlang demonstreren. “Blauw, wit, rood, Frankrijk voor de Fransen”, klinkt het in Lyon.


Vorige PAL Tweet:

https://palnws.be/2023/06/vader-stopt-relschoppende-zoon-in-koffer-van-auto-pal-tweets/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




12 gedachten over “Franse patriotten trekken straat op om winkels te beschermen tegen relschoppers | PAL Tweets”

  1. De enige juiste weg! Wat ben je met politici die geloven in de heilige Pampertechniek terwijl je gevonden wordt met Noord afrikaans krapuul die alleen maar gelooft in nutteloos geweld en verovering. Communiceren lukt alleen wanneer je een gemeenschappelijke taal hebt. Met moslims zal je die NOOIT hebben.

  2. Staat van beleg afkondigen. Leger inzetten, voor de bevrijding van onze steden, tegen geweldplegers, brandstichters en plunderaars. Straaterroristen opsluiten en minstens 15 dagen op secreet plaatsen in interneringskampen. Liefs op een onbewoond eiland. Ouders samen met hun kroost strafrechterlijk en burgerlijk laten opdraaien voor de collectieve vernielingen. Verbeuren van hun sociale en politieke rechten. Indien geen Belgische nationaliteit laten uitwijzen binnen de 24 uur. Militaire rechtbanken bevoegd maken om straatterreur tegen burgers en overheid te vonnissen. Genaturaliseerde vreemdelingen denaturaliseren. Mensenrechten verbeuren van terroristen.

  3. Er wordt ook al eens een blanke doodgeschoten of opgesloten en dood gevonden in zijn cel. Dat veroorzaakt geen algemene opstand met de nodige vernielingen en plunderingen. Blanken hebben geen wijken waar politie, brandweer… niet binnen mag.
    Politici lieten allochtonen samenhokken in plaats van ze te spreiden onder de bevolking om gettovorming te vermijden.
    Zo is er weinig kans om de taal te leren, zich te integreren in de samenleving en uiteindelijk werk te vinden en dan krijg je uitwassen zoals in Frankrijk.
    De EU denkt via migratie goedkope arbeidskrachten aan te trekken. Slechts ongeveer de helft gaat werken en de rest leeft op onze kosten en die laatsten radicaliseren bovendien vaak. Wat hebben we dan gewonnen ?

  4. “Die laatsten radicaliseren bovendien vaak”. Totaal foute perceptie. Moet zijn: “Altijd, gewoon, Islam oorlogsdoctrine”. Islam is geen godsdienst, maar een oorlogsdoctrine, zoals het communisme en het fascisme. Islam is radicaal. D.w.z.: een niet radicale of gematigde islam bestaat niet. En, wat moeten we ons voorstellen, wat betreft een zgn. gematigde islam ? Dat slechts de helft van alle Joden moeten worden vermoord ? Dat Fatima maar een half pakske slaag krijgt van Mustapha, als ze ongehoorzaam is ? Dat homo’s van half zo hoge gebouwen worden gestampt ? Dat Aisha’ s clitoris maar voor de helft wordt afgeknipt ? Kleinere stenen gebruiken, bij het stenigen ? DreamLand zweepjes hanteren bij het afzwepen ? Een kleiner aantal, niet moslim vrouwen, beschouwen als Westerse hoeren die, dus, mogen verkracht worden ?

  5. Daar ben ik het volledig mee eens hoor. Maar ik stel vast dat diegenen die werk vinden een bezigheid hebben, maar ook beïnvloed worden door westerse ideeën en zich hierdoor minder met hun ideologie bezig houden. Al is dat maar een indruk.

  6. Burgers zonder strafblad moeten het recht verwerven om ten huize of in handelspand over een wapenvergunning te beschikken en uiteraard het wapen te mogen gebruiken bij agressie tegen hun persoon/gezinsleden of goederen. Wij hebben geen safe house ter beschikking noch over politiebescherming bij bedreigingen zoals de politieke nomenklatura.

Plaats een reactie

Delen