Franse politica: “BBQ-foto's staan gelijk aan spugen in gezicht van slachtoffers bosbranden” | PAL Tweets

Sandrine Rousseau. Photo News

Uncategorized

Franse politica: “Vleesfoto’s staan gelijk aan spugen in gezicht van slachtoffers bosbranden” | PAL Tweets

PAL

Twitter is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op Twitter verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


25/07/2023 – 14:40

Volgens de Franse politica Sandrine Rousseau, lid van de groene fractie in de Nationale Vergadering, is vleesconsumptie een van de oorzaken van de hittegolven in onder meer Algerije, Spanje, Griekenland, China en Arizona. Dat schrijft ze op Twitter. “Vandaag een foto van jezelf maken, een en al glimlach, met een stuk vlees, staat gelijk aan spugen in het gezicht van degenen die vluchten van en sterven door de hitte”, fulmineert Rousseau. Vorige week kwam de groene politica ook al onder vuur te liggen nadat ze in een tweet had gelogen over de temperatuur in Spanje. Die bedroeg volgens haar 60 graden, maar in werkelijkheid bleek die 15 graden lager te liggen. “Ik wilde de mensen wakker schudden”, verdedigde Rousseau zich.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




12 gedachten over “Franse politica: “Vleesfoto’s staan gelijk aan spugen in gezicht van slachtoffers bosbranden” | PAL Tweets”

  1. Een degelijk medisch onderzoek is hier aangewezen.
    Ik ben geen arts of helderziende maar haar geestelijke toestand lijkt ernstig.
    Het zou de hitte kunnen zijn want ik hoor net van onze altijd correct informerende media dat de temperaturen richting 100 graden gaan.
    Ondanks alles hoop ik dat men een passende oplossing kan vinden voor Sandrine.
    Ik laat alvast een kaarsje branden in de basiliek van Scherpenheuvel.

  2. Als niemand het luidop zegt, dan zeg ik het maar: Sinds vrouwen in de wetenschap zitten is er een reproduceerbaarheidscrisis in de papers en wetenschappelijke onderzoeken. Sinds vrouwen in de kaderfuncties in bedrijven zitten is er een niet aflatende stroom van contraproductieve maatregelen voor emotie-gebonden coronaregeltjes, woke-projecten en inclusiviteit. Sinds vrouwen in de politiek zitten is ons land overspoeld met alleenstaande mannen van militaire leeftijd, en praten politiekers openlijk over communisme, eindigen van landbouw. Er is maar zoveel dat mis kan gaan en onze beschaving komt ten val.

  3. Als lid van de groene fractie zou ze dan toch beter andere kledij kiezen dan de denim die ze draagt. Zowat iedereen (behalve zij blijkbaar) weet ondertussen dat het één van de vervuilendste productieprocessen is voor kledij. Om de wereld te verbeteren begin je bij jezelf !

Plaats een reactie

Delen