Voorzitter Moslimexecutieve wil Belgische staat aanklagen

Mehmet Ustün (rechts), op een bijeenkomst met toenmalig premier Macron en Justitieminister Geens. Photonews

Uncategorized

Mieke Schauvliege: “Natuur is gered in Europa” | PAL Tweets

PAL

Twitter is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op Twitter verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


12/07/2023 – 07:30

Mieke Schauvliege: “Natuur is gered in Europa”

Het Europees Parlement heeft besloten de Europese Natuurherstelwet niet weg te stemmen. Dat betekent dat de natuur gered is”, stelt Mieke Schauvliege (Groen). “We kunnen eindelijk verder bouwen aan gezonde natuur in Europa. Tijd dat Vlaanderen dit ook doet in plaats van stokken in de wielen te steken.”


Vorige PAL Tweet:

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




7 gedachten over “Mieke Schauvliege: “Natuur is gered in Europa” | PAL Tweets”

  1. Ik snap wel wartime ze zo’n hevige voorstander is van deze natuur herstelwet. Ze hoopt dat die wet dan ook van toepassing gaat zijn op haarzelf Helaas kind, sommige lelijke dingen zijn niet te herstellen.

  2. Hoe idioot kan men zijn dat stadse mensen en stadse politici denken dat ze de natuur moeten redden. Het zijn dezelfde idioten die wolven mensen laten aanvallen en zeggen dat het hun eigen schuld is wanneer een wolf hen aanvalt. Stadse mensen moeten zich moeien met de stad die ze niet in handen van hun eigen volk kunnen houden. Er is niks mis met de natuur. Het probleem is vrouwen die beslissingen op basis van emoties en angst nemen. Emocratie is het probleem.

  3. Correct. Maar ik ben een echte stadsmens en ik heb dat overdreven wolvengeknuffel op deze site trouwens ook al aangeklaagd. Jammer genoeg is het wachten op het eerste kind dat van zijn fietsje wordt gesleurd door een wolf (en dan helpt een ziekenhuisvisite niet meer). Het is een wonder te noemen dat dit nog niet is gebeurd. Ondertussen wordt Vlaanderen volgepoot met dubbele afsluitingen, elektrische schrikdraad en honden-aan-de-leiband borden. M.a.w., gewoon in de.natuur spelen is er voor onze kinderen niet meer bij.

  4. Bescherming natuur niet compatibel met opengrenzenbeleid en immigratie via de ingangspoort asiel. Zeker niet in een Vlaanderen dat amper groter is dan een zakdoek. Meer immigratie en asiel = meer mensen die een woning zoeken, meer verkeer en verkeerswegen= minder groen en meer beton.Meer verontreiniging van lucht en rivieren door industrialisering. Kleine vraagske mevrouw Mieke Schauvliege: “Welke constructieve Vivaldi maatregelen van Groen hebben Vlaanderen en/of België gezonder en welvarender gemaakt?

Plaats een reactie

Delen