Vakbonden roepen op tot boycot tegen transport militair materieel richting Israël-Palestina

Vakbonden roepen op tot boycot tegen transport militair materieel richting Israël-Palestina. Photonews

Uncategorized

Schotland kapt 16 miljoen bomen voor bouw windmolenpark | PAL Tweets

PAL

Twitter is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op Twitter verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


21/07/2023 – 12:00

In Schotland werden bijna 16 miljoen bomen om plaats te maken voor een windmolenpark. Dat geeft SNP-minister Mairi Gougeon toe. De bomen werden gekapt om bijna 8.000 hectare aan land vrij te maken voor windturbines.


Vorige PAL Tweet:

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




7 gedachten over “Schotland kapt 16 miljoen bomen voor bouw windmolenpark | PAL Tweets”

  1. Mijn schoonouders (85+) kregen een boete van !!! €2400,00 !!! wegens beschadiging (werd gewoon gesnoeid, wat al dertig jaar gebeurt) van een eik op gemeentelijke grond in Genk. Achteraf bleek het een vergissing, de boom staat nog net op hun privaat terrein. Het ambetantenaren-krapuul van de gemeente verontschuldigde zich achteraf aan de zwaar ontstelde oudjes.

  2. Een schande ! Hoog tijd dat al die ´slimme´ bestuurders zich zelf eens in vraag stellen. Volgend jaar moet het jaar van de waarheid worden : federale gewestelijke Europese provinciale en gemeenteverkiezingen. Ik ben benieuwd.

Plaats een reactie

Delen