Vande Reyde (Open Vld) haalt uit naar klimaatactivisten: "Stop ze alsjeblieft in de cel" | PAL Tweets

Maurits Vande Reyde. Belga

Uncategorized

Vande Reyde (Open Vld) haalt uit naar klimaatactivisten: “Stop ze alsjeblieft in de cel” | PAL Tweets

PAL

Twitter is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op Twitter verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


13/07/2023 – 08:22

Vlaams Parlementslid Maurits Vande Reyde (Open Vld) heeft in een TikTok-video uitgehaald naar de klimaatactivisten die recent enkele sportevenementen, waaronder de 400 meter horden op de Diamond League in Stockholm en een tenniswedstrijd op Wimbledon, verstoorden. “Die klimaatactivisten zijn idioten van de ergste soort”, hekelt hij. “Het is een echte plaag. Stop ze alsjeblieft in de cel. Als ik hen bezig zie, heb ik echt zin om een T-shirt te dragen met de boodschap ‘Lang leve olie!'”

https://twitter.com/stevenarents/status/1679369185053294593
Vorige PAL Tweet:

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




6 gedachten over “Vande Reyde (Open Vld) haalt uit naar klimaatactivisten: “Stop ze alsjeblieft in de cel” | PAL Tweets”

  1. Wat er niet bij staat is dat heilige Gwendolyn onze Maurits bij de oren trok en zei dat dit helemaal niet kon want de zaken benoemen zoals ze zijn past niet bij de huidige liberalen. Ze gaan namelijk voor de kiesdrempel.
    Wat iedereen ziet en weet, onze Maurits zit bij de verkeerde partij samen met oa straffe Hendrik. Politieker spelen bij de verkeerde partij is geen makkelijk jobke zoveel is zeker.

Plaats een reactie

Delen