De Wever concretiseert cordon rond communisten

Bart De Wever en Raoul Hedebouw. Photonews

Uncategorized

Vraag van de Week: Hangt u de Vlaamseleeuwenvlag uit op 11 juli?

PAL

Volgende week dinsdag viert Vlaanderen het feest van de Vlaamse Gemeenschap. Lokale besturen hangen de Vlaamse vlag uit en op verschillende plaatsen worden evenementen georganiseerd. Viert u deze Vlaamse feestdag door uw leeuwenvlag uit te hangen?

Op de Vlaamse feestdag hangen vele Vlamingen traditioneel een Vlaamseleeuwenvlag aan hun raam, of in hun vlaggenmast. Of het nu de officiële vlag van de Vlaamse Gemeenschap met rode klauwen, of die van de Vlaamse Beweging met zwarte klauwen is, lokaal stimuleren politici hun dorpsgenoten om de vlag uit te hangen.

Hangt u binnen een week de vlag uit? Stem hieronder en leg uit waarom wel/niet in de reacties.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




17 gedachten over “Vraag van de Week: Hangt u de Vlaamseleeuwenvlag uit op 11 juli?”

  1. Maak de vlaggen – Vlaamse Leeuw maar ook Stadsvlag – meer toegankelijk voor iedereen, bijvoorbeeld gewoon beschikbaar in de super-markten e.d. , er zullen er veel meer uitgehangen worden.
    Misschien ook aanbieden als cadeau-optie bij het abonnement van Pallieterke…

  2. Hier van ’t zelfde. Nadat de N-VA de voedingsboden voor het regionaal gevoel de grond heeft ingeboord, komt nu Slappe Jan zeggen dat er “geen draagvlak” is voor het opbouwen van een Vlaamse natie. Kan het nog cynischer ? Dan heb ik liever dat heel B naar de bom gaat !

  3. Dat laatste is misschien een goed idee. Ik ben wel geen vlaggenman, geen VN.vlag, geen Europese, geen Belgische met of zonder Jupiler, geen Gemeente of streekvlag en ook geen Vlaamse. Ik bezit ze niet en heb ze me nog nooit aangeschaft. Vlaming, Belg, Europeër of Wereldburger zijn moet je tonen door uw houding maar als ik er dan toch een in de schoot geworpen krijg zal ik ze misschien toch wel gebruiken als ik respect voel voor de leiders ervan. Dat maakt de keuze ontzettend klein!

Plaats een reactie

Delen