Guy Verhofstadt: "Europese bedrijven hebben veel problemen... maar woke is er geen van" | PAL X

Guy Verhofstadt. Shutterstock

Uncategorized

Guy Verhofstadt: “Europese bedrijven hebben veel problemen… maar woke is er geen van” | PAL X

PAL

X, het vroegere Twitter, is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op het platform verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


22/08/2023 – 14:30

Europees Parlementslid Guy Verhofstadt (Open Vld) heeft op X, zoals Twitter tegenwoordig heet, uitgehaald naar brexiteer Nigel Farage. “Europese bedrijven hebben veel problemen… maar woke is er geen van. Deze leugenachtige oplichter kan in het Verenigd Koninkrijk blijven… waar zijn vorige zaak overweldigend onpopulair is. Met leugens kom je maar zo ver!”, fulmineert Verhofstadt.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




11 gedachten over “Guy Verhofstadt: “Europese bedrijven hebben veel problemen… maar woke is er geen van” | PAL X”

  1. “Lies only get you so far” en dat uit de mond van de grootste bedrieger van de EU. Bedrijven en burgers in de EU hebben het nu moeilijk met de UK om zaken te doen door de torenhoge heffingen die u ingevoerd heeft, Mr Verafstoot, en de Belgen hebben het al decennia moeilijker dan andere EU burgers omdat ze nog steeds betalen voor de idiotie (sale and lease back, kernuitstap,…)die u hen heeft aangedaan. Dus, geen enkele Belg zal u in zijn hart dragen, en de peilingen van uw partij zijn deels uw fout, en blijkbaar binnen de EU is uw enige reddingsboei nog een pleidooi te houden voor woke. U belichaamt de afkeer van onze bevolking tegen de politiek.

  2. Die man is knettergek. Ieder dorp zijn gek, ieder land zijn gek. Dat is nu eens een voorbeeld van een dwaas in een ivorentoren. Hij weet geen jota van wat er zich in de ‘echte’ wereld aan het afspelen is. Hij is ten prooi gevallen van een kwaadaardige sekte. Hallucinant.

Plaats een reactie

Delen