Rik Torfs: "Wie de vrijheid voor iedereen verdedigt, flirt volgens extreemlinks met extreemrechts" | PAL Tweets

Rik Torfs en Dries Van Langenhove. Belga

Uncategorized

Rik Torfs: “Wie de vrijheid voor iedereen verdedigt, flirt volgens extreemlinks met extreemrechts” | PAL Tweets

PAL

Twitter is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op Twitter verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


08/08/2023 – 07:56

Dries Van Langenhove mag spreken op de IJzerwake en dat is volgens kerkjurist Rik Torfs terecht. “Een verbod zou even fout zijn als het gedachtegoed van Van Langenhove zelf”, tweette Torfs daarover. In een discussie nadien werd hij ervan beschuldigd het op te nemen voor “ranzige figuren”. “Kortom, wie de vrijheid van meningsuiting voor iedereen verdedigt, flirt volgens extreemlinks met extreemrechts”, aldus Torfs.


Vorige PAL Tweet:

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




13 gedachten over “Rik Torfs: “Wie de vrijheid voor iedereen verdedigt, flirt volgens extreemlinks met extreemrechts” | PAL Tweets”

  1. Rik, het kan ook erger: je wordt gewoon door de overheid afgeknald. Kijk maar wat JC en YV is overkomen. Geen onafhankelijke autopsie voor JC en het dossier voor het genadeloos afknallen van YV is onder dat van de Bende van Nijvel gelegd om te verdwijnen in de mist der tijden.

  2. Door de idiote ideologie v/d linkse bende zij we :
    Respect voor de menselijke waardigheid, vrijheid en gelijkwaardigheid kwijt, met andere woorden de fundamentele principes van onze grondrechten zelfs de vrijheid van het woord wordt door deze bende teniet gedaan. Weg ermee.

  3. Ik pleit voor het recht van kerkjurist Rik Torfs om het gedachtegoed van Van Langenhove fout te noemen, ook al zal de toekomst uitwijzen dat hij waarschijnlijk nog veel te braaf was.

  4. Ik zou echt eens graag hebben dat iemand mij feitelijkheden geeft over de ranzigheid van Dries. Ik bedoel daar niet mee dat men moet afkomen met een hitlergroet van een achttienjarige, maar echte feiten die aantonen dat Dries ter kwader trouw is, racistisch, of kortweg ranzig.

  5. De communisten moeten zwijgen, ze nemen onze vrijheid weg, commanderen ons wat we moeten doen, de communisten zijn de ergste soort, zij zijn de ranzige figuren, zie Stalin, Hitler, China, N-Korea, Rusland, allen massa moordenaars… en als iemand van rechts de waarheid zegt, dan is het kot te klein… Links is de teloorgang van de maatschappij…er wachten ons nog héél bittere tijden…

  6. Rik,ik heb enkele tweets gelezen,reacties.Het grote probleem is dat deze mensen mee zullen profiteren van de toestand,de verbetering,eenmaal NVA-VB aan de macht is.Schapen volgen altijd de leider,daarom zijn het schapen.

  7. Ik heb maar één troost met wat er voor het ogenblik aan het gebeuren is. Op termijn zullen al die geitewollensokkenbreiers zelf, en zeker hun kinderen en kleinkinderen, de dramatische gevolgen van hun illusionaire multikul-maatschappij aan den lijve ondervinden. En dat gaat geen 20 jaar meer duren tegen het tempo waarop de omvolking nu plaats vindt.

  8. Stalin boezemvriend van de Britse imperialist Churchill en de Amerikaanse president F.D. Roosevelt, Mao Tse Toung brother in crime van de extreem-rechtse Amerikaanse president Richard Nixon en diens joodse vriend en minister van Buitenlandse Zaken Henry Kissinger. Hebben de VSA, GB, Frankrijk etc. soms geen bloed aan hun handen? Tot nader order is er één land dat kernbommen gedropt heeft op civiele doelwitten: de USA (sic) op bevel van de rechtse president Harry S. Truman. Quid Aldof Hitler? Welke politieke formaties in Europa hebben zich gemeld als oorlogsvrijwilligers bij de Waffen SS gelokt door de Duitse agressie tegen Rusland? Quid Noord-Korea? Heeft Noord-Korea ooit de VSA, Australië of Europa aangevallen? Neen dus. Waarom heeft het liberale imperialistische Westen dan Korea aangevallen in 195O? Juist om een pro Westerse marionettenregering te installeren. Net zoals Frankrijk in 1831 Zuid-Nederland (huidige België) probeerde te annxeren.

  9. Nogmaals blijkt Links tegen authentieke “Vrijheid van Meningsuiting” te zijn ; al wat niet volledig congrueert met het vermeend Eigen Groot Gelijk van Links wanen zij….”Haat”(sic) !

Plaats een reactie

Delen