OPINIE. John Croughs: “Racisme: eindelijk is de cirkel rond!”

Conner Rousseau. Photonews||Brussels Belgium 19/09/2023 Conner Rousseau, president vooruit

Uncategorized

Brandweer zet slijpschijven in om klimaatblokkade los te krijgen | PAL X

PAL

X, het vroegere Twitter, is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op het platform verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


22/09/2023 – 15:00

Klimaatactivisten in Nederland bezetten elke dag opnieuw de A12 in Den Haag. Vandaag hebben verschillende mensen zich met stalen buizen vastgeketend aan de grond.


Vorige PAL X:

https://palnws.be/2023/09/koningin-camilla-speelt-pingpong-met-brigitte-macron-pal-x/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




3 gedachten over “Brandweer zet slijpschijven in om klimaatblokkade los te krijgen | PAL X”

  1. Dit is maar een springplank, een step stone. Deze activisten zijn getraind door Greenpeace en andere milieuterroristen. Binnen aanzienbare jaar, vallen ze energiecentrales aan, zoals Greenpeace gedaan heeft in het buitenland, en durft de Belgische staatsveiligheid geen bal terug te doen en nemen de Belgische speciale interventie eenheden geen maatregelen terwijl de nationale veiligheid in het gedrang komt. Ze schenden eigendomsrecht, ze zijn privé-milities die lockdowns proberen te normaliseren en ze zijn verslaafd aan aandacht. De brandweeractie is een farce. Je neemt een groot grondzeil uit PE en je tilt de demonstranten met meerdere mannen op terwijl je het zeil eronder schuift en dan trek je de hele boel opzij zodat het verkeer er door kan. Zie je niet dat ze express een scène maken? Men geeft de pestkoppen zelfvertrouwen. Het is theater.

Plaats een reactie

Delen