Conner Rousseau stapte op omdat het echt niet anders kon

Conner Rousseau. Photonews

Uncategorized

Demonstranten vallen politiewagens aan tijdens ‘mars tegen politiegeweld’ | PAL X

PAL

X, het vroegere Twitter, is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op het platform verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


25/09/2023 – 09:00

Zaterdag protesteerden verschillende Franse belangengroepen, activisten en zelfs politieke partijen tegen politiegeweld en racisme. Op sommige plaatsen liep die manifestatie flink uit de hand. Zo werd een politiewagen achtervolgd en bekogeld door een woedende meute. Uiteindelijk stapt er een politieagent uit, die zijn wapen trekt maar niet schiet. Er werden voor dat incident drie mensen opgepakt.


Vorige PAL X:

https://palnws.be/2023/09/brandweer-zet-slijpschijven-in-om-klimaatblokkade-los-te-krijgen-pal-x/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




2 gedachten over “Demonstranten vallen politiewagens aan tijdens ‘mars tegen politiegeweld’ | PAL X”

  1. Zo hoort het! Schieten op dat links en bruin krapuul! Waarvoor dienen die wapens anders? Volgens de linkse idioten zal er wel nooit een reden gelegitimeerd zijn om het te gebruiken.

  2. Sorry, ik moet met terugkomen op mijn reactie hierboven. Er is uiteraard wel een heel goede reden wanneer je als politieman je wapen mag trekken, zelfsmidden in de nacht wanneer iemand aan het slapen is. En die reden is: een rechtse mening hebben

Plaats een reactie

Delen