Belgische F16

Binnenland politiek

Kamercommissie Defensie geannuleerd terwijl er veel vragen rond F16’s zijn | PAL X

PAL

X, het vroegere Twitter, is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op het platform verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


20/09/2023 – 09:00

Defensie zegt al langer dat het geen F16’s kan leveren aan Oekraïne. Volgens berekeningen op basis van de cijfers van Defensie zelf, stelt VRT NWS dat het perfect mogelijk is om de gevechtsvliegtuigen te leveren. Vandaag stond er een Kamercommissie gepland, maar die gaat onverwacht niet door.


Vorige PAL X:

https://palnws.be/2023/09/video-oekraine-valt-aan-met-gevechtshelikopters-pal-x/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




4 gedachten over “Kamercommissie Defensie geannuleerd terwijl er veel vragen rond F16’s zijn | PAL X”

  1. Beste VRT nieuws redactie. Plots zijn jullie zo begaan met Belgische steun aan Oukraïne, door het toch leveren van F16 gevechtsvliegtuigen. Jullie hebben gelijk dat er binnenkort F35 toestellen de F16 gaan vervangen. Waar jullie -allicht bewust- geen rekening mee houden is dat het NATO hoofdwartier in jullie buurt ligt. Vergeet ook niet het SHAPE hoofdkwartier bij Doornik, de semi-geheime VSA vliegbasis CHIÉVRES en het VSA logistieke centrum van Zutendaal. Al deze militaire instellingen in België zouden bij een Russische ( nucleaire) aanval, België als meest waarschijnlijke doel aanwijzen. Het is strategisch normaal dat men de Russen geen allibi tot nucleaire aanval wil geven, door openlijk F16 toestellen te leveren. Jullie defentie specialist, weet dat natuurlijk ook. Waarom nemen jullie die informatie niet op in jullie berichtgeving? Dat onze F16 eigenlijk in bruikleen zijn van de VSA en na uitfasering terug naar daar gaan is ook niet onbekend. Wat de VSA er daarna mee doen? Daar mag je eenmaal naar raden. Zoals jullie in je nieuwsbericht ook zeggen, stort een vliegtuig niet onmiddellijk neer als zijn urenpotentieel op is. Met >8000 vlieguren kunnen deze toestellen ‘on condition’ nog perfect ingezet worden voor de taak waar ze zo lang hebben moeten op wachten.

  2. Weet je wat er gebeurt als je wereldwijd nieuws volgt? Je hoort wat Amerikanen zeggen over oorlog. Het is er algemene kennis in de VS dat beta mannen er stiekem van genieten, dat alfa mannen mekaar afslachten op het slagveld. De linkse man is een rat. Hij neemt wat hij kan krijgen en ziet mannen die hun leven willen geven voor andermans toekomst als hun competitie die hen belet vrouwen te kunnen krijgen en die nooit te verslaan is door de beta mannen. Daarom zal je steeds een zwakke man de oorlogsmachine zien voeden en de soldaten in de vleesmolen jagen, terwijl de sterke man zich sterk toont, wederzijdse vernietiging garandeert en de vijand afschrikt. Daarom zijn linkse mannen en meiden dubbel gevaarlijk. Tuurlijk moedigen pussies en vrouwen de oorlog aan, niemand van de 2 groepen ziet zich straks in een slagveld staan, de pussies en de vrouwen zitten straks in de schuilkelder terwijl wij strijdend tenonder gaan en na wereldoorlog3 vertelt een politicus het verhaal van de VRT pussies die voor oorlog lobbyden zoals Sir Mosley de Joden aanduidde als de oorlogslobby van de Duitse Joden tav WO1 en WO2.
    Ziet r niet goed uit voor VRT. Mensen gaan alles onthouden wanneer Trump niet verkozen werd voor de 3de keer alles uiteindelijk escaleert. De VRT heeft aandeel in het boycotten van Trump, al de hele rit. Het promoten van de lange dodelijke oorlog onder Biden zoals het Syrië-en Libiëconflict onder Obama en Hilary, ook schuldig. Nu de oorlogslobby met de F-16’s. Da’s propaganda en next level. Ik zou maar gelovig worden en bidden dat Trump wint als ik bij de VRT werkte. Het zal misschien je hachje redden. De KGB heeft elke familie van iedere terrorist in elk bergdorpje gevonden en volledig uitgeschakeld na Beslan, en dat was in vredestijd. Ze gaan zeker de VRT weten zijn als alles misloopt.

Plaats een reactie

Delen