Auschwitz (shutterstock)||BRUSSELS, BELGIUM - OCTOBER 22 : Gaza : " Stop the massacres, stop the impunity " demonstration in solidarity with the Palestinian people.

Binnenland politiek

OPINIE. Drieu Godefridi: “Vlaams Belang is een oneindig veel gematigdere partij dan de linkse pro-Hamaspartijen”

Drieu Godefridi

Triggerwarning! Genoeg is genoeg wat betreft de extremistische drift van Vlaams Belang* (zie disclaimer). Hieronder zijn vier recente redenen om die partij te verbieden. 1. “Gaza = Auschwitz” Wanneer het Vlaams Belang Gaza met Auschwitz vergelijkt, beledigt het niet alleen de nagedachtenis van de slachtoffers van de Holocaust, maar ook die van de slachtoffers van ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Drieu Godefridi is ondernemer en essayist. Hij heeft een dozijn essays gepubliceerd, waaronder De Groene Utopie, dat in een dozijn talen is vertaald. Hij levert regelmatig bijdragen aan het Gatestone Institute (New York), 't Pallieterke, Atlantico (Parijs), Contrepoints, Dreuz en Pan (Brussel).

Delen