Abou Jahjah weet nog niet of Hamas-aanval misdaad tegen menselijkheid was

Dyab Abou Jahjah. Photonews

Uncategorized

Abou Jahjah weet nog niet of Hamas-aanval misdaad tegen menselijkheid was | PAL X

PAL

X is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op het platform verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


05/12/2023 – 10:15

Dyab Abou Jahjah kondigde maandag in De Afspraak aan dat hij in Brussel een Nederlandstalige lijst wil indienen met één doel: de oorlog tussen Israël en Hamas laten erkennen als genocide tegen de Palestijnen. Langs de andere kant vindt Abou Jahjah het moeilijk om te erkennen dat de aanval van Hamas een misdaad tegen de menselijkheid is. “Er zijn waarschijnlijk oorlogsmisdaden gepleegd”, zegt hij wel. Of het een misdaad tegen de menselijkheid was? “Dat moet onderzocht worden.”


Lees ook:

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




8 gedachten over “Abou Jahjah weet nog niet of Hamas-aanval misdaad tegen menselijkheid was | PAL X”

  1. Dat moslims over heel de wereld aanslagen plegen, gisteren nog in Parijs en op een kerk in de Fillipijnen, is voor Abou blijkbaar géén risico voor de hele wereld. Maar ho maar als de Israëli’s zich durven verdedigen. Moesten wij hier in het westen ook eens wat meer doen in plaats van telkens voor de islam door het stof te kruipen en onze waarden en tradities op te geven.

  2. Abou Jahjah heeft ook gezegd dat Isräel beweert oorlog te voeren tegen Hamas die zich ondergronds verschuilt terwijl Israël bovengronds een genocide pleegt op de onschuldige burgerbevolking inclusief vrouwen en kinderen. Dat soort oorlog (oorlogsmisdaden) voert Israël met regelmaat van klok sedert 1948. België werd ook geconfronteerd met IS-terreuraanslagen. Wij hebben de daders gearresteerd en voor de rechter gebracht. De Belgische regering heeft geen Arabische en/of moslimwijken in België met bommen laten vernietigen als represaille. Beschaafde volkeren doen dat niet.

  3. En of hij gelijk heeft!
    De aanslagen op de Twin Towers : gepleegd door Joden; de aanslagen op Zaventem en Maalbeek : gepleegd door Joden; de moord op twee Zweedse voetbalsupporters in Brussel : weer een Joodse dader! Al die priesters en onderwijzers in Frankrijk die vermoord/de keel overgesneden werden: door Joden.
    Klop het, Abou ? Jaja !!

  4. Wat een van de pot gerukte vergelijking is me dat. In Molenbeek zitten geen 20 000 terroristen ondergronds in scholen, gebedshuizen en ziekenhuizen. Uw vergelijking is walgelijk. Van u mochten de verkrachters en homohaters van Hamas dus gerust hun gang gaan!

Plaats een reactie

Delen