Dries Van Langenhove (Facebook)

Uncategorized

Dries Van Langenhove: “Bruin privilege, heet dat”

Redactie Politiek

Politiek activist en voormalig Vlaams Belang-Kamerlid Dries Van Langenhove heeft op X gereageerd op de onlusten in verschillende Vlaamse grootsteden tijdens oudejaarsnacht. In Antwerpen plunderde een twintigtal jongeren van allochtone afkomst een politiewagen. “Als activisten van S&V ambulances zouden bekogelen en politiewagens zouden plunderen om nadien keet te schoppen in politievesten, dan zouden media en politiek moord en brand schreeuwen. Nu is het slechts een fait divers. Bruin privilege, heet dat”, aldus Van Langenhove.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
5 gedachten over “Dries Van Langenhove: “Bruin privilege, heet dat””

 1. Beste Dries, als ik de media moet geloven (doe ik niet) ben jij fachist-vlaams extremist-racist- haatzaaier en leider van een staatsgevaarlijke gewapende bende. Let maar op: ze zullen je wel te pakken krijgen.
  Dit in schril contrast bij wat u op racistische wijze “bruin privilege” noemt: kan geen enkele van voorgaande kenmerken gevonden worden. Integendeel: het behoort tot hun cultuur. En dat zal u moeten leren respecteren.
  Ik hoop dat u met deze tot het besef gekomen bent wie hier uiteindelijk de baas (nu al) is en hoe onze bevolking er binnenkort zal uitzien, met name het door u gehate bruin.
  Ach Dries, ween van spijt en werp uw Vlaams nationalistische kroon naar Mohamed.
  Tenzij …

 2. Iedereen krijgt hier stilaan privileges, tenzij je Vlaams en rechtgezind bent, dan ben je gedoemd tot onderdanig en slaafs uw tijd van de verlossing af te wachten. En die verlossing zou er wel eens sneller kunnen zijn dan verwacht, met de hulp van het bruine privilege…

 3. De nagel op de kop, Dries. Sommigen mogen zich zo goed als alles veroorloven. Anderen, zoals jij worden door de media (ttz de regimepers) en justitie ( tenminste wat daar voor doorgaat) vervolgd en aan de schandpaal genageld. En voor wat eigenlijk? het bezit van pepperspray en een paar memes op het net geplaatst door leden van Schild en Vrienden. Nee, er is reeds lang geen echte justitie meer in dit land.

Plaats een reactie

Delen