Conferentie van EUPAC waar de ondertussen overleden professor internationaal recht Eric David (vierde van links) gastspreker was (facebook)

Terrorisme en extremisme

Hamas aanwezig in Brussel

Drieu Godefridi

The Times (Londen) onthulde eind 2023 dat Majed Al-Zeer, de Brit die volgens de Duitse autoriteiten de Europese leider van Hamas is, een kantoor heeft in Brussel, een stad waarin hij zich vrij beweegt. Dat kantoor stelt Majed Al-Zeer in staat om de gebeurtenissen bij de Europese Commissie rechtstreeks in de gaten te houden. Uit ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Drieu Godefridi is ondernemer en essayist. Hij heeft een dozijn essays gepubliceerd, waaronder De Groene Utopie, dat in een dozijn talen is vertaald. Hij levert regelmatig bijdragen aan het Gatestone Institute (New York), 't Pallieterke, Atlantico (Parijs), Contrepoints, Dreuz en Pan (Brussel).

Delen