Donald Trump (shutterstock)

Internationale politiek

‘Swing state’ Michigan

Wim Vanraes

In een verkiezingsjaar komt Michigan altijd in het nieuws. Het is immers een belangrijke ‘swing state’, waar de stemmen nu eens de ene kant en dan weer de andere opgaan. Doorgaans zijn het sportteams en universiteiten die het nieuws halen, of verhalen over de auto-industrie. Of topcoaches, zoals Jim Harbaugh. Net als een handvol andere ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Wim Vanraes (°1980, Sint-Niklaas) is getrouwd met een Amerikaanse en woont al bijna 20 jaar in New Jersey, VS. Van opleiding archeoloog, werkt Wim als leerkracht geschiedenis en klassieke literatuur, als professionele vertaler en als redacteur bij PAL NWS. Wim legt zich toe op nieuws uit de VS, geopolitieke ontwikkelingen, geschiedenis en religie, en heeft een kritische kijk op ‘woke’.

Delen