Alice Weidel, covoorzitter AfD (photonews)

Internationale politiek

Wat links in Duitsland eigenlijk wil, is AfD verbieden

Piet Van Nieuwvliet

De aanleiding tot de massale betogingen in Duitsland was vrij banaal: een vergadering over migratie van een 30-tal rechtse Duitsers waarbij het woord ‘remigratie’ zou gevallen zijn. Bij de aanwezigen: twee AfD-kaderleden, een tweetal leden van een conservatieve CDU-club (Werte-Union) en de voorzitter van de Oostenrijkse Identitairen. Journalisten van het Duitse infonetwerk Correctiv maakten daar ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Piet is een auteur die voor 't Pallieterke al heel wat jaren op de teller heeft. Voor PAL NWS brengt hij vooral nieuws aan van gebeurtenissen binnen Europa. Daarbij trekken vooral onderwerpen als migratie en vrijheid zijn aandacht.

Delen