Uitgelicht

Interview met Tom Van Grieken, Google zijn antiblanke AI-bot, Sminate en De Vreese en meer in het nieuwe Pallieterke!

PAL

Opnieuw twee straffe interviews in ’t Pallieterke deze week: Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken in het ene en Maaike De Vreese en Nadia Sminate (N-VA) in het andere. Vlaamse onafhankelijkheid en migratie dus, ook in dit nummer.

Met de voorzitter van de grootste oppositiepartij van Vlaanderen hadden we het over de verkiezingen – “We gaan onze broek niet afsteken om aan de macht te komen” -, over de Vlaamse Beweging en over de splitsing van het Belgisch leger.

Vreemde Vlamingen

Tijdens het gesprek met Nadia Sminate en Maaike De Vreese schoven ook Karim Van Overmeire en hoofdredacteur Stijn Derudder bij. Het ging over hun boek. We tekenden onder meer op “dat het probleem meer bij de linkse elite zit, dan bij de nieuwkomers”. Iets dat ook in het hoofdartikel ‘Integratie links laten liggen, is een vergissing’ terugkeert.

Verder nog een aantal prikkelende artikels, zoals ‘Ecologisme, de nieuwste avatar van totalitair links’, over de ‘Islam als splijtzwam in de Britse politiek’ van Jurgen Ceder en een vooruitblik met ANZ-voorzitter Bart Fierens op het aanstaande Vlaams Nationaal Zangfeest.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Plaats een reactie

Delen