Boerenprotest (photonews)

Weekblad 't Pallieterke

OPINIE. Jurgen Ceder: Boerenprotest slaat gaten in de groene luchtkastelen van de EU

Jurgen Ceder

De massale boerenprotesten begonnen vorig jaar in Nederland en Polen. Nu zijn ze overgewaaid naar bijna alle West-Europese landen, vooral Frankrijk, België, Spanje, Duitsland, Italië en Griekenland. Ook de Ierse boeren tonen hun solidariteit met het protest. Eén land valt op door de relatieve kalmte van zijn boerenstand: het Verenigd Koninkrijk. Nochtans zouden de Britse ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Jurist Jurgen Ceder (°1963, Aalst) nam enkele jaren geleden als eresenator afstand van de Belgische politiek om zich toe te leggen op het vaderschap. Vanuit die hoedanigheid overschouwt hij als analist de grote gewapende en culturele conflicten waar de wereld vandaag mee te kampen heeft.

Delen