Ian Critchley (YouTube)

Weekblad 't Pallieterke

Seksueel geweld tegen minderjarigen: Britse politie slaat alarm

Piet Van Nieuwvliet

Recent werd door de Welshe en Engelse veiligheidsdiensten het rapport ‘Vulnerability Knowledge and Practice Programme’ gepubliceerd, waarin data gebundeld zijn van misdrijven en inbreuken in 42 departementen. De bedoeling van het rapport is om “agenten te helpen om bedreigingen die kinderen lopen, beter te begrijpen”. De diensten stellen een verviervoudiging vast van seksueel geweld tegen ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Piet is een auteur die voor 't Pallieterke al heel wat jaren op de teller heeft. Voor PAL NWS brengt hij vooral nieuws aan van gebeurtenissen binnen Europa. Daarbij trekken vooral onderwerpen als migratie en vrijheid zijn aandacht.

Delen