OPINIE. Filip Van Laenen: “Kanseliersmalus in plaats van -bonus voor Open Vld”

Alexander De Croo. Foto: Photonews

Verkiezingen 2024

OPINIE. Filip Van Laenen: “Kanseliersmalus in plaats van bonus voor Open Vld”

Filip Van Laenen

Onlangs werden er twee peilingen gepubliceerd, beide uitgevoerd door het peilingbureau Ipsos. De eerste, in opdracht van Euronews, peilde naar de kiesintenties voor het Europees Parlement, en plaatste Open Vld in Vlaanderen zowaar opnieuw op meer dan twaalf procent. Enkele dagen later publiceerden Het Laatste Nieuws en VTM een peiling naar de nationale kiesintenties, en ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Filip Van Laenen (°1972, Bonheiden) studeerde burgerlijk ingenieur elektrotechniek en computerwetenschappen. Vandaag is hij Chief Architect bij een IT-bedrijf in Noorwegen. Filip tracht partijpolitieke dynamiek te begrijpen en volgt Scandinavië en technologie-innovaties op de voet. Grote fan van de kosmos.

Delen