Roosmarijn Beckers (VB) hekelt 'vermaatschappelijking' van het onderwijs: “Meer bezig met opvoeding dan met onderwijzen”

Roosmarijn Beckers. Foto: Belga

Binnenland politiek

Roosmarijn Beckers (VB) hekelt ‘vermaatschappelijking’ van het onderwijs: “Meer bezig met opvoeding dan met onderwijzen”

Wannes Neukermans

Ruim vier op de vijf leerkrachten en directies klagen over onnodige planlast in hun job. Dat blijkt uit het eerste planlastrapport, waarover De Tijd bericht. Dat planlastrapport werd opgesteld door de Onderwijsinspectie, op vraag van de Vlaamse regering. Vooral de individuele aanpak voor leerlingen die extra zorg behoeven of meer uitgedaagd moeten worden, kost tijd.  De onderwijskwaliteit neemt al ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Wannes Neukermans (1999) volgt de Vlaamse en nationale politiek op de voet, met een uitgesproken belangstelling voor communautaire thema's.

Delen