‘Teflon Don’ Trump blijft op één of andere manier overeind

Donald Trump. Foto: Shutterstock

Internationale politiek

‘Teflon Don’ Trump blijft op één of andere manier overeind

Wim Vanraes

Hier in de VS heeft Donald Trump heel wat bijnamen. Eén daarvan is ‘Teflon Don’. Teflon, zoals in de antiaanbakpannen: alles wat men hem wil aansmeren om hem ‘te verbranden’, glijdt zonder meer van hem af. De laatste berichten in verband met de tegen hem gerichte ‘lawfare’ (je tegenstander aanvallen via rechtszaken) bieden een zoveelste ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Wim Vanraes (°1980, Sint-Niklaas) is getrouwd met een Amerikaanse en woont al bijna 20 jaar in New Jersey, VS. Van opleiding archeoloog, werkt Wim als leerkracht geschiedenis en klassieke literatuur, als professionele vertaler en als redacteur bij PAL NWS. Wim legt zich toe op nieuws uit de VS, geopolitieke ontwikkelingen, geschiedenis en religie, en heeft een kritische kijk op ‘woke’.

Delen