Hoofdredacteur Stijn Derudder (links) en jurist Roan Asselman (rechts) in gesprek over het thema strafrecht en discriminatie

Uitgelicht

VIDEO. Waarom willen en mogen vakbonden discrimineren?

PAL

Waarom willen en mogen de vakbonden discrimineren? Hoofdredacteur Stijn Derudder en jurist Roan Asselman bespreken een specifiek element van het strafrecht, namelijk discriminatie.

Ze bekijken het ook aan de hand van enkele concrete casussen: Payconiq die eerst Forza Ninove weigerde op basis van politieke overtuiging, en de socialistische en christelijke vakbonden die screenen op Vlaams Belang-leden om die eventueel te weren uit hun vakbond. Bekijk hieronder het videogesprek.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




2 gedachten over “VIDEO. Waarom willen en mogen vakbonden discrimineren?”

  1. Alles lijkt tegenwoordig vermeend “racisme/discriminatie”(sic) te zijn door voze woke propaganda, slijmerig afgescheiden door dat politiek-correct Linkse zeloten en dito journaille en dat zou zelfs veel erger wezen dan pedofiele lustmoord. Het lijkt wel ontaard te zijn in een dolle politiek-correcte zenuwtrek. Er blijken zelfs door PoCo-pipo’s en pipa’s totaal over-gesubsidieerde organen uit hun Linkse duimen gezogen en opgericht wiens enige taak het lijkt om dol imaginair en vermeend “racisme” en “discriminatie” wreed te sanctioneren, terwijl dit toch in een Rechtstaat redelijkerwijze aan een Rechter toekomt. Waarom dan nog van staatswege volkomen over-gesubsidieerde organen laten aanmodderen die hun veel te lange politiek-correcte neuzen steken in andermans’ zaken die hen totaal niet lijken aan te belangen ? Halt aan bij ons afgetroggeld belastinggeld te verbrassen aan dergelijke organen die ons willen muilkorven en die gortig spuwen op onze Vrije Meningsuiting die nochtans toch stevig Europees gewaarborgd is door het EVRM !

Plaats een reactie

Delen