Georges Gilkinet en Sophie Dutordoir (photonews)

Weekblad 't Pallieterke

OPINIE. Jurgen Ceder: “Steeds meer agressie op de treinen”

Jurgen Ceder

Elke dag zijn gemiddeld zes medewerkers van de NMBS het slachtoffer van agressie, zo blijkt uit een vraag van Kamerlid Tomas Roggeman (N-VA) aan federaal minister van Mobiliteit Georges Gilkinet (Ecolo). Het is een duizelingwekkend cijfer, maar helaas een bevestiging van een trend naar meer geweld in de samenleving, in het bijzonder tegen personen die ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Jurist Jurgen Ceder (°1963, Aalst) nam enkele jaren geleden als eresenator afstand van de Belgische politiek om zich toe te leggen op het vaderschap. Vanuit die hoedanigheid overschouwt hij als analist de grote gewapende en culturele conflicten waar de wereld vandaag mee te kampen heeft.

Delen