Verslag van twee dagen NatCon: "Een blamage voor en door Brussel"

Nigel Farage voor NatCon. Foto: Belga

Vrijheid van meningsuiting

Verslag van twee dagen NatCon: “Een blamage voor en door Brussel”

Pepijn Demortier

Op 16 en 17 april vond de National Conservative Conference (NatCon) plaats in de Brusselse gemeente Sint-Joost-ten-Node. Onder meer de Hongaarse premier Viktor Orban, de Franse politicus Eric Zemmour, Brexit-boegbeeld Nigel Farage, en de voormalige premier van Polen Mateusz Morawiecki behoorden tot de genodigden. Dat de bijeenkomst van nationalisten en conservatieven niet zonder slag of ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Pepijn Demortier studeerde filosofie aan de KU Leuven (cum laude) en als uitwisselingsstudent aan de Ludwig-Maximilians-Universität van München (summa cum laude). Hij is medeoprichter van het Custodes Instituut, en schreef eerder voor The European Conservative, The American Spectator, The Mallard UK en andere magazines.

Delen