Bouchez kritisch voor woke Sneeuwwitje: "Dat de wokisten hun eigen verhalen maken" | PAL Tweets

Rachel Zelger en Georges-Louis Bouchez. Shutterstock en Photo News

Uncategorized

Vandaag nieuwe zoekacties naar Jürgen Conings in Limburg

Ruben Notteboom

De politie en het leger organiseren nieuwe zoekacties naar de vermiste militair Jürgen Conings. De zoekacties vinden plaats op verschillende plaatsen in Limburg. Zo zal men zoeken in Lanklaar in Dilsen-Stokkem en in Maasmechelen.

Meerdere leger- en politievoertuigen zijn vrijdag net als de voorbije dagen weer in Limburg gesignaleerd. Op de parking tussen het Terhills Resort en het Cable Park in Lanklaar zouden twee legertrucks gespot zijn. Ook op een parking achter Maasmechelen Village staan er naar verluidt militaire voertuigen geparkeerd.

Militairen gespot op verschillende plekken

De ordediensten hebben de weg naar de parking afgesloten met een nadarhek. De militairen zouden zich verzameld hebben aan het kanaal Zuid-Willemsvaart bij de tuikabelbrug. Dat is een fietsbrug. Vandaaruit zou de zoekactie moeten beginnen.

Om 9 uur deze ochtend vond er al een sweeping plaats op een stuk industrieterrein langs de Bekaertlaan. Het leger heeft struiken doorzocht en zocht naar aanwijzingen of sporen. De cel Vermiste Personen is ook ter plaatse.

De saga van Jürgen Conings is één vol vragen

Jürgen Conings wordt al een tijdje vermist nu. Naar verluidt wilde hij symbolen van de overheid aanvallen en zou hij daarom Marc Van Ranst hebben bedreigd. Daarom zit Van Ranst nu ondergedoken. Toch laat Van Ranst nog geregeld van zich horen. Zo stuurde hij bijvoorbeeld berichten in Telegramgroepen die Conings steunen dat hij “teleurgesteld is” en “meer had verwacht.”

Niemand weet of Conings nog leeft. Hij zou 3.000 euro van zijn rekening gehaald hebben en is volledig van de kaart verdwenen. Er zijn verschillende mogelijkheden. Hij kan naar het buitenland gevlucht zijn, hij kan dood zijn of hij kan bij iemand ondergedoken zitten in België. Het blijft een groot raadsel.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Ruben Notteboom (°1998, Eeklo) is afgestudeerd als master tolk aan de Universiteit Gent en zit momenteel in zijn tweede master Internationale Betrekkingen en Diplomatie aan de Universiteit Antwerpen.

2 gedachten over “Vandaag nieuwe zoekacties naar Jürgen Conings in Limburg”

  1. Hij zou Van Ranst niet persoonlijk bedreigd hebben maar die is altijd bereid om een slachtofferrol te spelen voor de goede zaak, dit terwijl hij op internet lustig verder kan provoceren. Dit is weer mooi meegenomen voor mijn populariteit, denkt hij. Spijtig genoeg voor hem begint de burger zijn streken te kennen en maak het nog weinig indruk.

Plaats een reactie

Delen