Donald Trump hekelt beleid van Joe Biden in Afghanistan: "Missen jullie me al?"

Voormalig Amerikaans president Donald Trump. Shutterstock

Uncategorized

Donald Trump hekelt beleid van Joe Biden in Afghanistan: “Missen jullie me al?”

Anton Schelfaut

Voormalig Amerikaans president Donald Trump hekelt de wijze waarop Joe Biden en zijn regering de situatie in Afghanistan, de stijgende inflatie en illegale immigratie aanpakken. “Missen jullie me al?”, vraagt Trump zich luidop af.

“Tragische puinhoop in Afghanistan, een volledig open en gebroken grens, criminaliteit op recordhoogte, olieprijzen door het dak, stijgende inflatie, en misbruikt door de hele wereld. Missen jullie me al?”, schreef Trump vrijdag in e-mailbericht.

De taliban zijn inmiddels de Afghaanse hoofdstad Kaboel binnengetrokken en hebben het presidentiële paleis ingenomen. De Amerikaanse president Joe Biden stuurt almaar meer troepen naar de hoofdstad om ambassadepersoneel, buitenlanders en Afghaanse medewerkers te evacueren. In totaal staan 4.000 tot 5.000 militairen paraat. Zondag hingen er de hele dag grote Chinook-helikopters boven de Amerikaanse ambassade in Kaboel. De ambassade is overgebracht naar de internationale luchthaven, die gecontroleerd wordt door Amerikaanse troepen.

“Tijd om wakker te worden”

Een dag eerder had Trump ook al het nieuwe begrotingsplan van de Democraten bekritiseerd. “Goedemorgen, Amerika! Terwijl jullie sliepen, hebben de radicale Democraten een plan naar voren geschoven dat bekend zal staan als het communistische plan van 3,5 biljoen dollar om Amerika te vernietigen.”

“Deze legislatuur is een aanval op onze natie, op onze gemeenschappen en op de Amerikaanse droom. (…) Amerika, jullie worden beroofd in het holst van de nacht. Het is tijd om wakker te worden”, besluit Trump.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Anton heeft een passie voor politiek, media en technologie. Hij volgt de binnen- en buitenlandse politieke actualiteit op de voet.

6 gedachten over “Donald Trump hekelt beleid van Joe Biden in Afghanistan: “Missen jullie me al?””

  1. Ik mis hem enorm. Al was het alleen maar om die linkse debielen op hun paard te zetten. Kunnen we weer elke dag Bjorn Soenens en zijn linkse activistische kliek uit hun dak zien gaan. Heerlijk! 👍🏻

  2. Men kan inderdaad Biden veel verwijten maar wie sloot er een vredesovereenkomst met de Taliban waarvan iedereen weet dat ge die niet kunnen vettrouwen en bij uitstek alle moslims.

Plaats een reactie

Delen