Uncategorized

Explosie in centrum Nashville, politie vermoedt kwaad opzet

Pieter Van Berkel

De Amerikaanse stad Nashville werd vrijdagmorgen opgeschrikt door een zware ontploffing. Volgens de autoriteiten werd de explosie opzettelijk veroorzaakt.

De politie van Nashville werd vrijdagmorgen opgeroepen nadat melding gemaakt werd van geweervuur in het centrum van de stad. Eenmaal ter plaatse merkten de agenten een verdacht voertuig op. Terwijl zij wachtten op ontmijningsdienst ontplofte de wagen. Drie mensen werden naar het ziekenhuis gebracht met verwondingen.

Het onderzoek naar de ontploffing wordt overgenomen door de FBI. Dat is de gangbare piste voor daden waarbij men binnenlands terrorisme vermoedt. De autoriteiten zijn verder erg karig met details.

Beelden van de plaats van de explosie tonen een enorme ravage, met verwoeste handelszaken, verbrijzelde ruiten en uitgebrande auto’s.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Pieter Van Berkel (°1990, Genk) is historicus en volgt de (inter)nationale politiek en 'culture wars' op de voet. Interesse in politiek, geschiedenis, filosofie en religies in al hun vormen. Sciencefictionfanaat.

Delen