Uncategorized

Politie legt Afrikaans huwelijksfeest stil in Vilvoorde

Anton Schelfaut

De politie heeft zondagmiddag een Afrikaans huwelijksfeest stilgelegd in een leegstaand restaurant in Vilvoorde. Op het feest waren 54 gasten en tientallen kinderen aanwezig. De meeste aanwezigen waren afkomstig uit het buitenland.

De politie viel in de namiddag binnen in restaurant La Hacienda in Vilvoorde en legde het huwelijksfeest meteen stil. Alle aanwezigen riskeren minstens een boete. “Voor iedereen zal er een proces-verbaal opgemaakt worden”, zegt Carol Vercarre van het parket Halle-Vilvoorde aan VRT NWS. “Daarna zullen we zien wie er welke boete krijgt en of de organisator eventueel onmiddellijk gedagvaard wordt.”

Burgemeester van Vilvoorde Hans Bonte (sp.a) laat in een reactie aan VRT NWS zijn ongenoegen blijken. “Ik ben verschrikkelijk verontwaardigd. Wie haalt het in zijn hoofd om zoiets in deze tijden nog te doen. Ik hoop echt dat de verantwoordelijken van de organisatie en ook de eigenaar die het pand verhuurt zwaar verantwoordelijk gesteld worden.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Anton heeft een passie voor politiek, media en technologie. Hij volgt de binnen- en buitenlandse politieke actualiteit op de voet.

Delen