Exclusief voor abonnees

Genderdysforie

Jan Neckers

Tot enkele jaren geleden leek het onderwerp vooral in de Angelsaksische media aan bod te komen, maar de jongste tijd kan je er ook bij ons niet meer naast kijken. The Economist publiceerde al verscheidene artikels over de problematiek van kinderen en volwassenen met genderdysforie (een andere beleving van hun geslacht dan wat hun uiterlijk ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Historicus Jan Neckers is een graag gelezen auteur op PAL NWS en 't Pallieterke. Jan kreeg vooral bekendheid als journalist en producer van historische reeksen bij de openbare omroep. Neem even een stapje terug van de waan van de dag, en ontdek tal van interessante artikels over kunst en geschiedenis.

Delen