Anuna De Wever. Foto Photonews.

Anuna De Wever. Foto Photonews.

Uncategorized

Anuna De Wever gaat opnieuw klimaatmarsen organiseren

/

Een tijdlang hield ze zich op de achtergrond, maar Vlaanderen’s bekendste klimaatactiviste Anuna De Wever wil opnieuw klimaatmarsen organiseren. “Al is de wereld in de ban van corona, de klimaatopwarming gaat gewoon door”, stelt ze in een interview met De Morgen.

De wekelijkse klimaatmarsen werden inmiddels ruim een jaar geleden onderbroken met de uitbraak van de coronacrisis. Anuna De Wever ging aan de slag bij de Europese fractie waar Groen zetelt, de Europese Vrije Alliantie, maar baalt nog steeds dat de de coronacrisis roet in het eten gegooid heeft van de klimaatzaak. “We waren zo goed bezig en dan stopt het plots allemaal. Dat was kut natuurlijk.”

Maar ondanks het feit dat mensen nu vooral bezig zijn met de pandemie en niet met het klimaat, wil Anuna De Wever de klimaatmarsen binnenkort nieuw leven inblazen. “Ons plan is oktober, als corona – normaal gesproken – voorbij is. In sommige landen beginnen ze er vroeger aan maar in België verloopt de vaccinatie zo traag dat we zeker willen zijn dat de mensen veilig kunnen demonstreren. We willen opnieuw duizenden betogers op de been brengen; dat is vooral belangrijk bij de eerste mars.”

Anuna De Wever is naar eigen zeggen wel bang dat de marsen niet zo veel volk meer zullen lokken, omdat mensen met andere dingen bezig zijn. “Makkelijk zal het niet zijn want de klimaatkwestie is volledig van tafel geveegd door corona”, klinkt het. “De jongeren zijn nu vooral kwaad omdat ze hun kot niet uit mogen, ik kan me voorstellen dat ze straks helemaal geen zin hebben om zich bezig te houden met andere moeilijkheden. Daar maak ik me best zorgen over: hoe krijgen we de mensen straks weer zover dat ze de straat opgaan voor het klimaat?”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




6 gedachten over “Anuna De Wever gaat opnieuw klimaatmarsen organiseren”

  1. De beangstigende waarheid achter het klimaatalarmisme vind je in ‘De groene utopie’ van Drieu Godefridi. De ecologisten willen een nieuwe religie met de natuur als god, de mens als vijand van god, met uitzondering natuurlijk van de ecologisten zelf.

  2. En waarom niet eens de straat opgaan tegen de wilde immigratie, tegen de islamisering, tegen de opgelegde diversiteit en tegen de teloorgang van onze cultuur en tradities?? Hier hebben wij volledig zelf ons lot in eigen handen en bovendien veel gevaarlijker voor de toekomst van ons volk dan de opwarming van de aarde, waar onze inbreng maar ten hoogste een druppel op een hete plaat zou betekenen.
    Mediageile en schoolverzuimster Anuna is blijkbaar de stilte rond haar persoontje bui en wil gewoon wat in de belangstelling komen.

  3. De CO2 uitstoot van de meeste immigranten verhoogt gevoelig als ze zich in ons land vestigen. De ecologisten zouden daarom alleen al moeten strijden voor een immigratiestop. Niets is minder waar. Ecologisten hebben evenwel een andere agenda, namelijk de afbraak van de welvaartsstaat. De CO2 uitstoot tot nul herleiden betekent een welvaartsniveau voor de gewone burger zoals ten tijde van de Zonnekoning en een welvaartsniveau zoals van de Zonnekoning en zijn entourage voor de ecologisten, de uitverkorenen.

  4. Het kind begint zich langs alle kanten terug “te weren/te roeren” of beter gezegd: terug in de belangstelling te werken.
    Als er er 1 zaak duidelijk is, is dat deze mediageile “brosser” (brossen is Antwerps voor schoolverzuim) weer kan rekenen op de collaboratie van de MSM.
    Zoals we gisteren al bij PALnws konen lezen heeft Kat Kerkshof zich al uitgebreid geëxcuseerd voor haar uitspraken in “transgender aflevering”.
    Dit na eerdere opmerkingen van deze brosser.
    De waanzin ten top.
    Het is tegenwoordig een slechte gewoonte aan het worden dat zelfs tot regeringen en landleiders zich voor van alles en nog wat excuseren, zelfs voor zaken die in hun en ons mensenleven niet gebeurd zijn.
    Dat deze brosser terug de MSM opzoekt kan dan ook geen toeval zijn, in 2024 (of eerder, en dit is misschien een voorbode) gaan we terug naar de stembus.
    De groene Khmer ’s zien de bui al hangen. In de wetenschap “vroeg begonnen is half gewonnen” haalt men nu deze brosser al boven om de campagne voor de groene dictatuur al op te starten.
    Onnodig te vermelden dat men de georkestreerde (door links) klimaatmarsen ondertussen al lang door heeft.
    Het is dat er geen andere zaken zijn om in dit “apenland” (dixit Mark Eyskens) van wakker te liggen.

  5. laat eerst de economie imploderen,de Vlamingen alle green deal belastingen en corona subsidies laten betalen,en dan mag dat jong komen vertellen hoe ze het zal doen.Met haar gezwets tegen de kerncentrales,wat feitelijk de uitstoot verminderd,zullen de werkende Vlamingen,en daar reken ik haar en haar familie niet bij daar ze aan de subsidieslurf hangen,geld krijgen zonder werken,bijkomende belastingen mogen betalen.De groene breedsmoelkikker,calvo,is al verdwenen nu nog dit groen kieken.Ik heb totaal geen moer respect voor dergelijk volk.

Plaats een reactie

Delen