Sihame El Kaouakibi. Foto Photonews.

Sihame El Kaouakibi. Foto Photonews.

Uncategorized

El Kaouakibi reageert op intrekking financiële steun stad Antwerpen: “Moe, machteloos en bedroefd”

/

Sihame El Kaouakibi heeft gereageerd op de beslissing van de stad Antwerpen om de financiële steun aan vzw Let’s Go Urban stop te zetten. “Moe, machteloos en bedroefd sluit ik de deur achter me”, klinkt het. “We worden gedwongen de deur achter ons te sluiten.

Uit het auditrapport van de stad Antwerpen dat vorige week verscheen bleek dat maar liefst 131 van de 202 facturen van El Kaouakibi frauduleus of verdacht waren, goed voor honderdduizenden en misschien zelfs miljoenen euro’s verduisterde subsidies. In het licht van die feiten maakte de stad Antwerpen vandaag bekend de samenwerking met Let’s Go Urban, de vzw van zelfbenoemd sociaal onderneemster Sihame El Kaouakibi, stop te zetten.

Schuld stad Antwerpen?

El Kaouakibi reageert via sociale media. Ze legt de schuld voor het waarschijnlijke einde van Let’s Go Urban bij het Antwerpse stadsbestuur. “De voorbije maanden hield de stad haar vinger op de schakelaar. Vandaag drukt zij hem in en dooft zij voorgoed het licht”, klinkt het. “Moe, machteloos en bedroefd sluit ik de deur achter me. We worden gedwongen de deur achter ons te sluiten. Een deur die openstond voor vele Antwerpse jongeren. Die hen toegang en perspectief gaf.”

Het Vlaams parlementslid kreeg 7 dagen om een antwoord te geven op de vragen van de stad Antwerpen, maar deed dat niet. “Nu is mijn vechtlust op en ik aanvaard de beslissingen die genomen zullen worden; Eenzijdig, want tijd om echte oorzaken op te sporen en uit te klaren wordt niet gegeven. de stad en de bewindvoerder gaven ons enkele luttele dagen.”

De voormalige Open Vld-ster zal zich naar eigen zeggen wel blijven inzetten voor de maatschappij. “Aan alle jongeren die deel uitmaken van de LGU community en aan alle jongeren in Antwerpen en daarbuiten, wil ik het volgende zeggen: de deur voor LGU gaat dicht, maar ik zal mij altijd blijven inzetten om deuren voor jullie te openen.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




9 gedachten over “El Kaouakibi reageert op intrekking financiële steun stad Antwerpen: “Moe, machteloos en bedroefd””

  1. Blijkt dat haar familie (8, goed geweekt voor kindergeld) ook nog eens met paar honderd duizend zijn gaan lopen. Daar is België goed voor, niet om begraven te worden, wel om gemolken te worden

  2. Kunnen ze deze politica,die aan schuldverschuiving doet, nu eindelijk eens steken waar ze hoort te zitten!Wij moesten als gewone stervelingen zoiets maar eens proberen met een fractie van genoemde geldbedragen.Enkele dagen geleden blonk het parket van Mechelen en onder druk van de politiek uit in een knap staaltje van intimidatie en machtsmisbruik.Dit staat in schril contrast met de manier waarop het in dit en andere dossiers met fluwelen handschoenen werkt.Een regelrechte aanfluiting van de scheiding der machten en een mokerslag voor de rechtsstaat.

  3. Al betrap je een mocro met mes in de hand bovenop een lijk zal deze het nog ontkennen. Er is zelfs een specifiek woord voor : Taqiyya. Alles is toegestaan tov een kaffer (ongelovige)

  4. Wat was de relatie van schepen Nabilla Ait Daoud met haar stamgenote, de sjoemelpoedel ? Deze schepen heeft naar verluidt een diploma van apotheek assistent(e) en had, vooraleer gepistoneerd en geparachuteerd omhoog te vallen tot Antwerps schepen van “cultuur, kinderopvang, personeel, loketten en ontwikkelingssamenwerking”(sic), een broodjeszaak. Politiek-correct beschouwd is iemand die “ene met hesp & ene met kaas” , ” ‘ne martino”, “ene met smos” of “ene met kip-curry” kan verkopen zeker voldoende competent om dergelijk schepenambt te bekleden en de subsidie tsunami diarree aan LGU-balletgespartel door “jongeren” (ge weet wel !) mede te beheren met Koen Kennis ! Wie er aan twijfelt zal wel een “discriminerende, racistische, fascistische neo-nazi” wezen, waarbij er uiteraard achteloos wordt voorbijgegaan aan het historisch verschil tussen Italiaans “facisme” en Duits “nazisme”

  5. Tiens, BartAbdelkadher, de Kalief van Meccalen-aan-de-Dijle blijf voorlopig weggedoken. Zou hij nog aan het uitzoeken zijn wie de brand zou aangestoken hebben aan het asielcentrum te Bilzen ? Raar hé dat we daar niks meer van horen ; niet dienstig meer voor het PoCo-Propaganda Vogelmarkt kraam ??????

Plaats een reactie

Delen