Somers en Calvo verschijnen voor gemeenteraadscomissie over subsidies El Kaouakibi

Kamerlid en titelvoerend Eerste Schepen Kristof Calvo en Vlaams minister van Binnenlandse Zaken en titelvoerend burgemeester van Mechelen Bart Somers. (Photonews)

Binnenland politiek

Somers en Calvo verschijnen voor gemeenteraadscomissie over subsidies El Kaouakibi

Kristof Luypaert

Vrijdag vindt in Mechelen een bijzondere gemeenteraadscommissie Cultuur plaats. Zowel Bart Somers (Open Vld) als Kristof Calvo (Groen) moeten er zich verantwoorden voor de manier waarop er tijdens de organisatie van Op.Recht.Mechelen met subsidies is omgesprongen. Ook Sihame El Kaouakibi mocht er via haar privé-vennootschap 'A Womans View' 125.000 euro factureren. De commissievergadering is bijeengeroepen ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Kristof Luypaert (1976) is criminoloog (UGent). Als ex-politiecommissaris en onderzoeksjournalist volgt hij de thema's justitie, politie, misdaad en criminaliteit op de voet. Ook het leven in en rond de Wetstraat kent nog weinig geheimen voor hem.

Delen