Minister Annelies Verlinden. Foto Twitter.

Minister Annelies Verlinden. Foto Twitter.

Uncategorized

Vlaams Belang haalt uit naar minister Verlinden: “Indoor sporten verboden, behalve voor minister Verlinden?”

/

Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken is niet te spreken over het feit dat minister Annelies Verlinden gisteren voor het oog van de pers deelnam aan de sportproef voor de federale politie. “CD&V lacht hiermee in het gezicht van de honderdduizenden mensen die terug indoor willen sporten”, klinkt het onder meer.

Zaterdag organiseerde de federale politie in Gent een oefenmoment voor de sportproef die kandidaten moeten afleggen tijdens de selecties. Daarbij was niemand minder dan minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) ook aanwezig.

“Minister Annelies Verlinden zag een ‘foto-opportuniteit’, maar was absoluut niet nodig voor deze training”, aldus Tom Van Grieken. Volgens de Vlaams Belang-voorzitter geven de minister en haar partij hiermee een verkeerd signaal. “CD&V lacht hiermee in het gezicht van de honderdduizenden mensen die terug indoor willen sporten. Stop deze hypocrisie en een samenleving met twee maten, twee gewichten!”

Van Grieken voegt eraan toe dat de oefeningen en selectieproeven van de politie zeker moeten doorgaan, maar vraagt zich af wat de toegevoegde waarde van minister Verlinden daarbij is. “Voor alle duidelijkheid: De selectieproeven van de politie moeten doorgaan. Absoluut. Maar waarom CD&V-minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden voor een ‘foto-opportuniteit’ gisteren haar eigen verbod overtrad, is me een raadsel.”

https://twitter.com/tomvangrieken/status/1386251979220000770

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




5 gedachten over “Vlaams Belang haalt uit naar minister Verlinden: “Indoor sporten verboden, behalve voor minister Verlinden?””

  1. Buiten dat die Verlinden knap is heb je daar toch niets aan? Ze is Dom, overtreed der eigen regels, ze komt met ideeën waar ze ons in het buitenland mee uitlachen en ik had nog nooit van haar gehoord. Hoe is deze knappe vrouw minister geworden? Niet voor haar verstand dat weet ik.

Plaats een reactie

Delen