Maldegem, het grensgebied tussen Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Nederland. Foto Shutterstock.

Maldegem, het grensgebied tussen Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Nederland. Foto Shutterstock.

Uncategorized

Maldegem: burenruzie eindigt in dodelijke steekpartij

Ruben Notteboom

In Maldegem liep een burenruzie op maandagavond hevig uit de hand. Een vijftiger uit de Koning Leopoldlaan werd neergestoken na een hevige discussie met een buurman en overleed later aan zijn verwondingen. Het parket is een onderzoek gestart.

De steekpartij vond plaats rond 19.15. De exacte aanleiding is onbekend, maar de twee families hadden naar verluidt vaker ruzie. Volgens getuigen in Het Nieuwsblad waren er al incidenten afgelopen weekend.

Hulpdiensten Maldegem onmiddellijk ter plaatse

Het slachtoffer zou dan op maandagavond naar de buren zijn gestapt. Na een woordenwisseling liep de discussie uit de hand. Iemand trok een mes en viel de vijftiger aan. De vermoedelijke dader is een jongeman.

De hulpdiensten mobiliseerden onmiddellijk en waren massaal ter plekke. Ook het parket van Oost-Vlaanderen is aanwezig. Verdere details zijn nog onduidelijk.

Later meer

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Ruben Notteboom (°1998, Eeklo) is afgestudeerd als master tolk aan de Universiteit Gent en zit momenteel in zijn tweede master Internationale Betrekkingen en Diplomatie aan de Universiteit Antwerpen.

5 gedachten over “Maldegem: burenruzie eindigt in dodelijke steekpartij”

  1. ruzie tussen familie’s ? en men is zeer discreet over de identiteit van de betrokkenen . Zouden het ” nieuwkomers ” van de planeten neptunus en pluto zijn , in een oude stammentwist ?

  2. Nee toch niet, vooroordelen kloppen niet altijd.ik ben van Maldegem en het verhaal en de dader zijn hier bekend. Het gaat om een jongen van 14 jaar, stel je voor, een rasechte blanke Belg. In onze cultuur ook veel ontspoorde jongeren, erg genoeg.

  3. We ken die persoon zeer goed tis een vervelend vent hij geeft ook hier gewoond ( Pervijze) hij kan niemand met gerust laten met zijn camera’s,scheldpartij,zijn vuilnis opbrand in zijn bbq, zijn muziek luider zetten, dronkschap hij zelf zijn hond vermoord met een mes en begraven in zijn tuin

Plaats een reactie

Delen