Erika Vlieghe. Foto Photonews.

Erika Vlieghe. Foto Photonews.

Uncategorized

Erika Vlieghe wil geen festivals in augustus: “Regering weet dat, maar dat lijkt steeds minder te tellen”

/

Erika Vlieghe is niet tevreden met de uitspraken van premier Alexander De Croo, die vandaag zei grote evenementen zoals festivals te willen laten doorgaan in augustus. Vlieghe noemt dat ‘onvoorzichtig’. “De regering weet dat wij dat vinden, maar dat  lijkt steeds minder te tellen”, klinkt het.

De Croo zei vanmorgen in De Zevende Dag dat festivals vanaf augustus opnieuw mogelijk moeten zijn, voor mensen die een Europees vaccinatiebewijs kunnen voorleggen. Hij zal dat voorstel naar eigen zeggen ook verdedigen op het Overlegcomité van komende dinsdag.

Maar de expertengroep die de regering adviseert in de coronacrisis steunt dat voorstel niet. Voorzitter Erika Vlieghe vindt het veel te vroeg om in de zomer al dergelijke evenementen te laten doorgaan. “De regering weet dat wij dat vinden, maar dat  lijkt steeds minder te tellen. De druk is groot, de mensen gaan er steeds meer van uit dat corona achter de rug is, maar hoe graag ik dat zelf ook zou willen, we zijn er nog niet uit.”

“Ondanks de hoge vaccinatiegraad die we dan hopelijk bereikt zullen hebben, zullen er nog te veel onzekere factoren zijn”, aldus Vlieghe. “Het volstaat dat één superverspreider toch door de controles geraakt, om een nieuwe besmettingsgolf in gang te steken, want ook gevaccineerde mensen kunnen het virus nog overdragen.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




7 gedachten over “Erika Vlieghe wil geen festivals in augustus: “Regering weet dat, maar dat lijkt steeds minder te tellen””

  1. Erika wil het leven stilleggen tot … het einde der tijden. Zij moet in 2024 meedoen aan de verkiezingen om iets te zeggen te hebben, om te beslissen dus.

  2. Eerlijkheid vraagt te zeggen dat ‘corona’ nooit ‘achter de rug zal zijn’. Eerlijkheid is zeggen dat corona een griep is die voor veel mensen dodelijk kan zijn. En dat vaccineren velen kan beschermen tegen deze griep. Een griep ‘verdwijnt’ niet. Een griep kan wel muteren en onder een variante weer verschijnen, dodelijker of minder dodelijk.

  3. Die zelfbenoemde experten hebben geen enkel recht van spreken meer, nadat ze ons al meer dan één jaar valse informatie geven: eerst geen mondmaskers, dan wel, eerst griep die 10 weken duurt, dan zeker twintig maand, met vaccins die maar voor 65% beschermen of niet, eerst astra zeneca verboden voor zestig plussers, dan verboden onder onder de 55 of vice versa, enz. En dat allemaal met het smoesje: VOORTSCHRIJDEND INZICHT. Ze verbieden ons te leven, om ons zogezegd in leven te houden. Ze stellen absolute veiligheid, wat een utopie is, boven trlatieve vrijheid. Waar halen ze de pretentie vandaan om de bevolking te dicteren hoe te leven en ons hun ‘nieuw normaal’ op te dringen door van ons angsthazen te willen maken? Meer en meer mensen hebben dat vuil spelletje door!

  4. Ik denk dat mevrouw Vlieghe (ik noem ze miss Vlieghe) begint te beseffen dat het rijk van de …logen, …staticussen, en ander …isten op zijn einde begint te lopen.
    Daarom nog vlug wat paniekberichten in de wereld sturen, net zoals MVR deed over de uitbraak van de Indiase in een woonzorgcentrum in Borstbeek.
    De hierboven genoemde groep begint zich te weren als een duivel in een wijwatervat.
    Nu begint ook de “speculatie” dat 2 injecties niet voldoende zullen zijn, en men er al van uitgaat dat we nog een derde moeten krijgen.
    Het zal big business zijn/worden voor de pharma industrie.
    Iets wat door menig criticus reeds voorspeld werd.

  5. Benieuwd wanneer er valse Europese vaccinatiebewijzen zullen circuleren. En Mr Poknorsky: corona is GEEN griep en het vaccin beschermt NIET tegen corona, het geeft alleen ons immuunsysteem een boost, opdat de ziekenhuizen niet overbelast zouden geraken en we thuis kunnen uitzieken.

  6. De Virologen moeten eens achteruit kijken om te zien welke gevolgen van geestesziekte en andere aard hun voorstellen ook heeft op de bevolking. Het zou goed zijn deze cijfers ook eens in kaart te brengen zoals voor het Corona-virus. En wat dan het beste is !

Plaats een reactie

Delen