Jürgen Conings (ingezet). Foto Photonews.

Jürgen Conings (ingezet). Foto Photonews.

Uncategorized

Jürgen Conings spoorloos: zoektocht in Nationaal Park Hoge Kempen gestaakt

Ruben Notteboom

De ex-militair Jürgen Conings lijkt volledig spoorloos te zijn. Hij werd nog een lange tijd gezocht door honderden agenten en militairen in het Nationaal Park Hoge Kempen, maar die zoektocht is gestaakt. Dat meldt het federaal parket.

Al dagenlang is er een grote klopjacht aan de gang om Jürgen Conings te vinden. Honderden militairen en agenten werden al gemobiliseerd. Daarnaast vroeg de overheid zelfs versterking aan het buitenland.

Huiszoekingen en doodlopende sporen

Eerder vandaag raakte nog bekend dat er tientallen huiszoekingen plaatsgevonden hebben in de omgeving rond het Nationaal Park Hoge Kempen. Ook Tomas Boutens kreeg de politie over de vloer. Hij werd in 2014 veroordeeld voor zijn lidmaatschap aan Bloed, Bodem, Eer en Trouw.

Op zijn Facebook beweert hij dat zijn smartphone, laptops, een USB-stick, een replica van zijn dienstwapen en enkele andere spullen zijn meegenomen. Hij noemt het “pure pesterijen en repressie van de overheid.”

Lees ook

https://redactie.palnws.be/2021/05/gerecht-lijkt-spoor-bijster-naar-conings-tientallen-huiszoekingen-in-rechtse-milieus-leveren-niets-op/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Ruben Notteboom (°1998, Eeklo) is afgestudeerd als master tolk aan de Universiteit Gent en zit momenteel in zijn tweede master Internationale Betrekkingen en Diplomatie aan de Universiteit Antwerpen.

5 gedachten over “Jürgen Conings spoorloos: zoektocht in Nationaal Park Hoge Kempen gestaakt”

Plaats een reactie

Delen