Frank Vandenbroucke. Foto Photonews.

Frank Vandenbroucke. Foto Photonews.

Uncategorized

Minister Vandenbroucke: “Zonder coronapaspoort zullen we onze vrijheid niet herwinnen”

/

Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) is voorstander van een coronapaspoort waarmee gevaccineerden meer vrijheid zouden krijgen dan niet-gevaccineerden. “Zonder dergelijk instrument zal het niet mogelijk zijn onze vrijheid te herwinnen.”

Ondanks de vele kritiek lijkt het coronapaspoort er dan toch te komen. Enkele maanden geleden werd nog stellig beweerd dat gevaccineerden in geen geval meer vrijheden zouden krijgen dan niet-gevaccineerden, maar de kans dat het coronapaspoort er niet komt lijkt onbestaande. Volgens critici zorgt de overheid er op die manier alsnog voor dat mensen indirect gedwongen worden om zich te laten vaccineren.

Nadat minister van Welzijn Wouter Beke een tweetal weken geleden het debat opnieuw deed aanzwengelen door te pleiten voor het coronapaspoort, geeft nu ook minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke aan voorstander te zijn. Beke probeerde het nog te verdoezelen door de term ‘certificaat’ te gebruiken in plaats van ‘coronapaspoort’, maar daar doet Vandenbroucke niet aan.

“Ik ben niet geïnteresseerd in de terminologie”, aldus Vandenbroucke. “Maar zonder dergelijk instrument zal het niet mogelijk zijn onze vrijheid te herwinnen.” Voorlopig zou het coronapaspoort tijdelijk zijn en gelden tot september, maar dat kan verlengd worden zoals dat ook gebeurde met de tijdelijke coronamaatregelen. “Maar het zal er komen“, maakt Vandenbroucke zich sterk.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




35 gedachten over “Minister Vandenbroucke: “Zonder coronapaspoort zullen we onze vrijheid niet herwinnen””

  1. En gaat onze Frank ook verantwoordelijkheid nemen mocht er toch wat misgaan met de mRNA genbehandeling? Dit is GEEN vaccin!
    Ik dacht het niet. De wereld is gek aan het worden. Kinderen binnenkort gaan inenten om hun immuniteit een boost te geven door hen een genetische code in te spuiten… Wie vindt dit uit en erger ,wie gelooft dit en nog erger, wie promoot dit?

  2. moeten mensen die geen rijbewijs willen halen ook op de openbare weg kunnen rijden met een auto ? in een weide mag iedereen met de auto rijden maar als ge tussen andere mensen wilt komen hebt ge een bewijs nodig dat dit veilig kan

  3. WILLEN ZE NU EENS STOPPEN MET ONS ALLES OP TE DRINGEN.ZE DUWEN ONS IN DEZE SITUATIE OMDAT GE GEEN LETTER VAN DEZE REGERING GELOOFT EN ONS VERTROUWEN HELEMAAL WEG IS….WAAROM ZEGGEN ZE NIET WAT ZE ( EUROPA) MET ONS VAN PLAN ZIJN.
    WORD EINDELIJK EENS EERLIJK

  4. Ik kan me niet herinneren dat politiekers ooit de waarheid hebben gesproken. En nu ook niet. Ik vertrouw ze absoluut niet. Mijn immuniteit is dik in orde. Rot op met jullie vaccin.

  5. tuurlijk niet, want we doen het gedwongen uit eigen wil
    daarstraks zei een klant nog dat ik me wel zou moeten laten inenten
    anders kan ik mijn beroep niet meer kunnen uitoefenen
    want de klanten willen mijn paspoort zien..
    of ik we ingeent ben…

  6. wat men zal creëren is een maatschappij met 2 soorten mensen “”gevaccineerde en NIET-gevaccineerde mensen !!! en dan maar polariseren meneer ? de minister . Ik dacht dat zijn partij polariseren veroordeelde en iedereen gelijk voor de wet !! toch wil hij ze nog gelijker maken ,sommige toch . Dat wordt dan gepromoot door een ONVERKOZEN

  7. Het ‘vaccinatiepaspoort’ heeft geen enkele zin, omdat die zogenaamde vaccins nog altijd in een experimentele fase verkeren. Voorbeeld daarvan is dat India het astra-zeneca-vaccin niet gebruikt wegens zinloos tegen hun covid-21. Dat er nu al 3 inentingen dienen te gebeuren op 10 maand tijd om een hypothetische immuniteit te bereiken, bewijst dat deze farmaceutische handelswaar niet degelijk werd uitgetest op dieren. Mensen worden hier als proefkonijnen misbruikt, waarbij hun natuurlijke immuniteit in het gedrag komt. En wat Frank Vandenbroucke betreft, die verbergt altijd zijn tronie achter een mondvod, wellicht om niet herkend te worden als pyromaan. Deze onverkozen grijsaard spreekt de mensen op een schoolmeesterachtige, verkleuterende manier toe. Hij was beter wielrenner gebleven.

  8. Kan hij niet, het is daarom dat hem die plaats werd toegewezen. Voorbedachtheid en voorkennis is hier duidelijk in het spel, men wist al vooraf dat er ondemocratische regels zouden volgen. Gaat nadien toch niet meer meedoen dus wat kan het hem schelen en zijn partij zal zich verontschuldigen hoor met veel geslijm en drog beloften.

  9. Discriminatie wordt blijkbaar verward met afgunst . Als er ergens hongersnood is, moet de voedselbedeling dan wachten tot men genoeg heeft om iedereen tegelijk te bedienen ? Iemand anders een voordeel gunnen is er niet bij ! Werkelijk het tegengestelde van solidariteit . Als in een bepaalde streek geen kraantjeswater is , moet men dan wachten totdat het bij iedereen tegelijk kan worden aangelegd . Of mag men dat geleidelijk aanleggen doch de watertoevoer pas openen als de aanleg overal voltooid is ? Mag niemand van een voordeel genieten ??? EGOISTEN.

  10. Hallo, ik hou het toch liever bij een klassiek vector gedragen vaccin ipv de experimentele mRNA techniek met een synthetische “software” die de cellen gaat aansturen. Het feit dat de fabrikant geen enkele verantwoordelijkheid neemt over Eventuele bijwerkingen, stelt mij niet echt gerust…
    Hopelijk komt het goed, time will tell.

  11. Beste Erik, om u een antwoord te geven hoe de natuurlijk immuniteit in het gedrang komt door het toedienen van vaccins, zou ik hier een cursus immunologie moeten geven, en daarvoor heb ik plaats nog tijd. Om het simplistisch te stellen: wanneer een natuurlijk afweersysteem vervangen wordt door een kunstmatig systeem, wordt het natuurlijke ‘lui ‘ en werkt het van langsom minder. Vergelijk het met een beenspier die niet meer gebruikt wordt om zich voort te bewegen, die verschrompelt op de duur. Maar omnia comparatio claudicat.

  12. We zijn momenteel met 8 miljard mensen op de wereld: als je per miljoen personen één legoblokje van 1 cm hoog op elkaar zet zit je met een toren van 80m hoog (cfr. Belfort van Brugge). Als je voor elke coronadode ter wereld hetzelfde doet (3 miljoen doden), is je torentje 3cm hoog… met een gemiddelde leeftijd voor de overledenen van boven de 75 jaar… Iedereen kennelijk zonder problemen zijn grondrechten kwijt, mondmaskers, avondklokken, certificaten om te mogen buiten komen. Het doel is populatiecontrole, niet gezondheidszorg.

Plaats een reactie

Delen