Vrouwe Justitia. Foto Shutterstock.

Vrouwe Justitia. Foto Shutterstock.

Uncategorized

Parket Leuven dagvaardt verkeerde man in zedenzaak

Ruben Notteboom

Het gerecht heeft een grote flater begaan in een zedenzaak. Ene Kenny V. wordt ervan beschuldigd een minderjarige aangerand te hebben. Daarom moest hij voor de rechter verschijnen. Het parket van Leuven maakte echter een fout. De verkeerde Kenny V. werd geviseerd.

De fout zou gebeurd zijn omdat de verkeerde geboortedatum werd ingevoerd. Daarom werd de verkeerde Kenny V. geviseerd. De onschuldige Kenny V. uit Herentals kreeg plots de deurwaarder over de vloer. Hij was op dat moment niet thuis. Zijn vriendin kreeg de brief te zien en is eerst gevlucht met hun kindje van 4 maanden.

Verkeerde Kenny V. krijgt dagvaardiging

Kenny V. probeerde de fout recht te zetten, maar dat ging eerst niet zo goed. Eerst wilde hij het parket van Leuven bereiken, maar daar kreeg hij te horen dat ze niets voor hem konden doen. Het parket zelf beweert volgens VRT dat ze geen telefoontje of mail zouden gekregen hebben van Kenny.

Daarnaast beweert het parket dat de onschuldige Kenny wel al eens opgeroepen was, maar niet was verschenen. Hij ontkent dit. Twee weken nadat Kenny de brief had ontvangen, vond dan eindelijk de zitting plaats voor de correctionele rechtbank. Daar werd de fout dan eindelijk duidelijk.

Misverstand rechtgezet, relatie gered: eind goed, al goed

Het parket heeft zich geëxcuseerd. Kenny V. kan maar niet geloven dat dit in België kan gebeuren. Ondertussen is zijn vriendin teruggekeerd samen met hun kind. Ze was bang dat Kenny wel degelijk een minderjarige had aangerand en niet de man was die ze dacht dat hij was. Gelukkig voor haar bleek het dus om een fout te gaan en kon het misverstand bijgelegd worden.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Ruben Notteboom (°1998, Eeklo) is afgestudeerd als master tolk aan de Universiteit Gent en zit momenteel in zijn tweede master Internationale Betrekkingen en Diplomatie aan de Universiteit Antwerpen.

2 gedachten over “Parket Leuven dagvaardt verkeerde man in zedenzaak”

  1. Zo groot zal de liefde voor hare Kevin niet zijn dat ze bij het eerste gerucht al niet meer in hem gelooft en hem zonder meer laat zitten. Begrijpelijk dat een normale mens geen pedo in huis wilt maar geloof in je partner is wel het minste dat je in een relatie mag verwachten.

  2. Ik heb ook iets dergelijks gehad met een buurman waar ik niet alleen de straat maar ook de naam mee deelde. Deurwaarders op mijn dak dagvaardingen op he verkeerde adres etc. En alles blijks het gevolg van de ongebreidelde digitalisering ! Wanneer mijn naam ingetikt wordt op het rijksregister komt mijn naam eerst en niemand scrolt verder……

Plaats een reactie

Delen