Vriendin Jürgen Conings bij VTM Nieuws.

Vriendin Jürgen Conings bij VTM Nieuws.

Uncategorized

Vriendin Jürgen Conings haalt uit naar Van Quickenborne: “Ik wil bewijzen”

/

De vriendin van de voortvluchtige militair Jürgen Conings heeft in een interview met VTM Nieuws uitgehaald richting minister van Justitie Vincent Van Quickenborne, die zich eerder tot de vriendin van de militair richtte. Ze vraagt om bewijzen en vindt het ongeloofwaardig dat Jürgen urenlang bij het huis van Marc Van Ranst stond.

“Eerst en vooral wil ik duidelijk laten weten dat ik het niet goedkeur dat Jürgen wapens heeft meegenomen uit het depot”, zo begint de vrouw. Vervolgens richt ze zich tot minister van Justitie Vincent Van Quickenbornen. “Ik wilde niet voor de camera verschijnen, maar ik voel me verplicht meneer Van Quickenborne. Vermits u zich tot mij richt op de televisie, zal ik datzelfde kanaal gebruiken.” 

De vrouw vraagt informatie en bewijzen. “Er wordt zoveel verteld. Het ene moment hoor ik dit op tv en het andere moment iets anders. Er zijn heel veel tegenstrijdigheden en ik weet niet meer wat ik moet geloven. Ik wil bewijzen en als het zo is dan is het zo, maar ik wil bewijzen en ik wil weten waar ik aan toe ben.”

Het verhaal dat Jürgen Conings enkele uren aan de woning van viroloog Marc Van Ranst stond bijvoorbeeld, vindt de vrouw bizar. “Ik vind dat heel ongeloofwaardig. Als hij zo’n groot gevaar vormt voor Van Ranst en als hij zoals ze beweren een aanslag op hem wilde plegen, waarom zou hij dan daar twee uur voor diens huis staan en dan naar een park in Limburg trekken? De logica daarvan is ver zoek vind ik, want dan zou hij toch hebben toegeslagen?”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




20 gedachten over “Vriendin Jürgen Conings haalt uit naar Van Quickenborne: “Ik wil bewijzen””

  1. Akkoord met de vriendin van Jürgen Conings. Waar blijven de bewijzen meneer Vincent Van Quickenborne? Ik denk er niet aan te collaboreren met uw liberaal crimineel antiVlaams neo-fascistisch regime dat publiekelijk de ordediensten oproept om een verdachte standrechterlijk te executeren (license to kill). Ik roep de odediensten op uw illegale bevelen te negeren. In een rechtstaat oordeelt de rechtbank over de schuldvraag en bepaalt ze de sanctie conform de strafwetten en niet een liberale parvenu die men op justitie geparachuteerd heeft en naast zijn schoenen loopt uit hoogmoed.

  2. Dat Van Quickenborne liegt ius wel overduidelijk. Er is geen enkele camera in de buurt van het huis Van Ranst dat JC of diens voertuig heeft geregistreerd. Dit past enkel en alleen in gemene sfeerschepping om JC als gevaarlijk af te schilderen. Ik raad de vriendin aan om klacht in te dienen tegen Van Quickenborne voor verspreiden van lasterlijke leugens.

  3. Jurgen Conings is een logisch denkend iemand, al is hetgeen hij doet dient afgekeurd. Politici hebben hun eigen denkwijze, net als de mainstream media. De vriendin van Jurgen Conings heeft groot gelijk om VVQ te vragen naar bewijzen. Waarom zouden wij weer dergelijke nieuwsberichen moeten aanvaarden als de enige, echte waarheid???

  4. Verstandige vrouw, kan men niet van Q zeggen. Polariseren mag niet, maar Q mag dat wel. Wie moet hier tot inzicht komen? Zelfprofilering is altijd zijn dada geweest. Hopelijk loopt dit goed af voor iedereen, en kunnen ze die man bieden wat hij nodig heeft, psychologische hulp.

  5. De vertaalde opmerking “Heeft hij geen eten gekregen of wat?” van een assistent voetbal trainer tegen een nigeriaanse speler, die zelf geen Vlaams begrijpt, is vandaag al voldoende om een onderzoek te starten naar racistisch gedrag. Vlamingen, historisch gewend aan vreemde overheersing, worden vandaag op alle mogelijke manieren gekoeioneerd, verdacht gemaakt en taal en zeden verbod opgelegd door eisen van ‘kwetsbare minderheden’ woke idioten en extreem doortrappende correcte politici . Lammeren bieden de strot aan hun slachters en worden protestloos gekeeld, Weinigen durven weerstand bieden aan linke inquisitie want represailles zijn legio. Conings is geen lam en wil ook geen gewillige slachtoffer van betweters zijn. Hij is een strijder, maar hij ‘vecht’ helaas op een ‘Rambo’ peil ; hij was goed genoeg om in schurkenlanden onze westers waarden te gaan verdedigen, maar ‘terrorist’ in eigen land en, voorlopig zonder vast bewijs, overladen met alle zonden van Israël. Wanneer Conings het ‘strijd’ niveau van de legendarische grootmeester K’ong (Kung Fu zeg maar de Chinese naam van Confucius) zou halen, wist hij dat ‘Rambo’ géén oplossing biedt. In een land waar bedreigingen en hals en keel afsnij gebaren door ‘kansarmen’ kritiekloos geduld worden maar linkse activisten zorgvuldig alles uitpluizen om Vlaams nationalisten te demoniseren zal de emmer ooit overlopen. Conings, geef op voor ge vermoordt wordt op omfloerst bevel van ‘bange’ demagogen … leliaarts en arabieren zullen nooit Vlaamse waarden uitvegen en Klauwaarts hebben echt geen martelaar nodig!

  6. Als ik dit lees, die vriendin van JC heeft gezond verstand.
    Zo’n tot de tanden gewapende militair had de woning van Van Ranst in puin geschoten als hij dat gewild had, en niet na 2 uur wachten.
    Minister Van Quickenborne heeft zijn verstand ergens onderweg naar de top van de macht verloren.
    Gewone mensen hebben meer inzicht dan onze beleidsmakers. Dat is zo bij ons.

  7. Liberalen gedragen zich als pyromanen. Ze blazen de affaire op met de hoop politiek te kunnen recupereren. Dat een man erin slaagt een meute wolven, tot nader order, te verschalken is een kranige prestatie. België faalt en het is de eerste maal dat het mij niet ergert. Want laat ons wel wezen, zonder de betrokkenheid van onze nationale Volkscommissaris en hof viroloog MVR, bleef dit verhaal hangen bij de rubriek “fait divers”.

  8. “Bewijzen” ?????? Oei, dat doet me herinneren aan die oersaaie lessen van Meetkunde waarmee die sadistische leraars Wiskunde ons in de humaniora couilloneerden.

  9. Vriendin van conings heeft gelijk dat hij niet aan het huis van Mark van Ranst is geweest waar zijn de bewijzen, minister van quicken borne je zou beter u grote bek houden alsje geen bewijzen heb

  10. Quickie vergelijk ik met Beria,de inquisitor van Stalin,klein,rond kopke,arrogant en een pure machtswellusteling.En wat de voetbal of andere sporten betreft moeten we blanke clubs maken en clubs voor zwarten en andere bruin mannen,de segregatie moet opnieuw geinstalleerd worden anders worden wij ,blanken,van de kaart geveegd.

  11. Die vriendin heeft groot gelijk; er werd nog geen enkel hard bewijs geleverd. En iemand die zich voor zo’n troepenmacht specialisten weet te verstoppen weet ook dat hij geen uren in de buurt van een bepaald persoon moet rondhangen.

  12. Waarom zijn ze zo bang van JC ? Heeft deze niet verkozen regering iets te verbergen? De vriendin heeft gelijk dat ze naar bewijzen vraagt. De ene leugen volgt de andere ! Voor JC hebben ze blijkbaar personeel genoeg maar voor terroristen die wel al mensen vermoord hebben of nog zullen is er altijd een te kort. Liberaal en linkse idioten graven hun eigen graf en dat is maar goed ook . Tijd voor verandering .

  13. Wanneer krijgt Jurgen Conings en Vriendin een advocaat toegewezen om hen te verdedigen tegen de beschuldigingen van perverse politici en de leugens en verdraaiingen van de media en pers?

  14. Die zit of zat aan de drugs en heeft nog last van hallucinaties, en ook een drugs gerelateerd hersenletsel overgehouden , anders kraam je zulke onzin niet uit!! MVR gebruikt jullie voor propaganda van PVDA zien jullie zo stom dat je dat niet doorhebt en als nuttige idioot laat gebruiken door die communist!!

  15. Hopelijk wordt coronaweerstander Conings niet kwaad, en zoekt hij die arrogante blaaskaak Van Quickenborn niet op, om hem eens onder vier ogen zijn waarheid te zeggen. Want dan zou verwaande Vincent nog harder gaan zweten dan hij nu al doet. Misschien moet Q ook in het safehouse van angsthaas Van Ranst opgesloten worden. Kunnen ze samen mikado spelen, of op YouTube naar een filmpje kijken waarop blauwe geschelpte Somers het wit getint konijn El Kaouakibi aankondigt. Leute verzekerd.

Plaats een reactie

Delen