Exclusief voor abonnees

De blauwe reeks

Jan Neckers

Tijdens de hitte van vorige week nog eens de blauwe reeks van Willy Vandersteen gelezen. “La résistance” rekruteert collaborateurs Dit verhaal begint in 1945. Twee kopstukken van het verzet (Raymond Leblanc en Pierre Ugeux – broer van directeur-generaal Staatsveiligheid William) willen een stijlvol jeugdblad op poten zetten. Ze doen een beroep op Georges Remi (Hergé) ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Historicus Jan Neckers is een graag gelezen auteur op PAL NWS en 't Pallieterke. Jan kreeg vooral bekendheid als journalist en producer van historische reeksen bij de openbare omroep. Neem even een stapje terug van de waan van de dag, en ontdek tal van interessante artikels over kunst en geschiedenis.

Delen